Internationaal Verhuizen binnen Europa

Mondial Movers

Mondial Movers International staat in direct contact met de 400 aangesloten verhuisbedrijven binnen de European Moving Group (EMG) en kan u op korte termijn internationaal verhuizen en een kwalitatief hoogstaande verhuizing tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden.

Internationaal Verhuizen binnen Europa

Verhuizen binnen Europa

Een verhuizing binnen Europa verzorgen wij samen met de EMG group daardoor zijn we wekelijks in bijna alle bestemmingen binnen Europa. Bovendien worden onze internationale verhuizingen uitgevoerd door Erkende internationale verhuizers zo bent u verzekerd van een perfecte verhuizing.

Voor verhuizingen binnen Europa is het vaak ook mogelijk om gebruik te maken van onze groupage ritten. Omdat wij veel internationaal verhuizen komen wij op veel adressen, wanneer uw adres bij een groupage rit past kunnen wij uw verhuizing nog voordeliger uitvoeren.

Wij verzorgen verhuizingen naar:

Hieronder ziet u een klein overzicht van de landen waar wij van en naar verhuizen:

Meer informatie & Offerte

Gaat u internationaal verhuizen en wilt u een complete inboedel laten verhuizen dan komt er, in overleg een taxateur langs (in alle landen van Europa) om het volume te bepalen en uw verhuiswensen door te spreken. Als er een kleine inboedel of enige stukken verhuisd gaan worden kunt u volstaan met het invullen van een vragenlijst. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de VerhuisApp, een ideaal hulpmiddel als u snel een offerte wil ontvangen voor internationaal verhuizen.

Onze accountmanager neemt vervolgens contact met u op (via e-mail) om uw aanvraag te bevestigen en eventuele aanvullende vragen te stellen.
Binnen de overeengekomen termijn krijgt u een concurrerende offerte binnen, gebaseerd op de door u verstrekte informatie en natuurlijk rekening houdend met al uw wensen.
Natuurlijk kunt u ook rekenen op ons advies om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Contact

Als u een offerte wilt voor uw verhuizing binnen Europa, neem dan direct contact op met Barbara Monnier van Mondial Movers International.