Internationaal Verhuizen binnen Europa

Mondial Movers International staat in direct contact met de 350 aangesloten verhuisbedrijven binnen de European Moving Group (EMG) en kan u op korte termijn internationaal verhuizen en een kwalitatief hoogstaande verhuizing tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden.

Mondial Movers Internationaal verhuizen

Gaat u internationaal verhuizen en wilt u een complete inboedel laten verhuizen dan komt er, in overleg,  een taxateur langs (in alle landen van Europa) om het volume te bepalen en uw verhuiswensen door te spreken. Als er een kleine inboedel of enige stukken verhuisd gaan worden kunt u volstaan met het invullen van een vragenlijst. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de VerhuisApp, een ideaal hulpmiddel als u snel een offerte wil ontvangen voor internationaal verhuizen

Onze accountmanager neemt vervolgens contact met u op (via e-mail) om uw aanvraag te bevestigen en eventuele aanvullende vragen te stellen.
Binnen de overeengekomen termijn krijgt u een concurrerende offerte binnen, gebaseerd op de door u verstrekte informatie en natuurlijk rekening houdend met al uw wensen.
Natuurlijk kunt u ook rekenen op ons advies om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als u een offerte wilt voor uw verhuizing binnen Europa, neem dan direct contact op met Barbara Monnier van Mondial Movers International.

Heeft u een vraag of opmerking of wilt u een OFFERTE? Neem contact op!