Verhuizen naar Duitsland

Mondial Movers

Heeft u plannen om te verhuizen naar Duitsland of zelfs voorgoed emigreren? Neem dan de tijd voor een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding voorkomt namelijk nare verrassingen tijdens de verhuizing. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kunt u rekenen op de expertise van Mondial Movers International. Een organisatie met ervaring in verhuizingen binnen Europa.

Natuurlijk is Mondial Movers International een Erkende Verhuizer, u kunt dus rekenen op vertrouwde en gecontroleerde kwaliteit.

Landkaart Duitsland

Verhuizen naar Duitsland met Mondial Movers

Mondial Movers als uw verhuisbedrijf heeft verschillende voordelen, mede omdat wij 27 locaties hebben door heel Nederland zitten wij altijd bij u dicht in de buurt.

Ook zakelijke verhuizingen

Mondial Movers heeft met haar Unit Mondial Movers International een wereldwijde speler in internationale verhuizingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit gegeven heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Ook zakelijke verhuizingen
  • Vele extra mogelijkheden

Hoe werkt het?

Gaat u internationaal verhuizen en wilt u een complete inboedel laten verhuizen dan komt er in overleg, een taxateur langs (in alle landen van Europa) om het volume te bepalen en uw verhuiswensen door te spreken. Als er een kleine inboedel of enige stukken verhuisd gaan worden kunt u volstaan met het invullen van een vragenlijst. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de VerhuisApp, een ideaal hulpmiddel als u snel een offerte wil ontvangen voor uw internationaal verhuizing.

Onze accountmanager neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele aanvullende vragen te stellen.

Binnen de overeengekomen termijn krijgt u een concurrerende offerte binnen, gebaseerd op de door u verstrekte informatie en natuurlijk rekening houdend met al uw wensen.

Natuurlijk kunt u ook rekenen op ons advies om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Advies of een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over uw verhuizing naar Duitsland? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.


Onderwerp

Uw berichtInformatie over Duitsland wanneer u gaat verhuizen

Wanneer u plannen heeft om te gaan verhuizen naar Duitsland is het handig om meer informatie te verzamelen. Wij hebben alvast diverse punten voor u verzameld welke handig zijn als u gaat verhuizen.

Werk

Gaat u werken in Duitsland of blijft u werken in Nederland. U kunt verhuizen naar Duitsland maar toch blijven werken in Nederland, informeer u goed over de geldende regels in Duitsland.

Bent u op zoek naar werk in Duitsland bekijk dan de website CareerJet

Grensinfopunt

Als u de grens overgaat om te wonen, werken, studeren of ondernemen in Duitsland krijgt u te maken met regels en verplichtingen in dat land. Maar het is niet altijd duidelijk wat dit voor u persoonlijk betekent. Wat moet u regelen, wat zijn de gevolgen van emigratie of grensarbeid? De website Grensinfopunt geeft antwoord op deze en andere vragen.

Huisvesting

Het kopen, huren en verkopen van een huis. Daarnaast informatie over de beschikbare subsidies en de adresgegevens van belangrijke instellingen.

Scholen / onderwijs

Welke scholen zijn er? En wat zijn de regels en lestijden van deze scholen?

Nutsvoorzieningen

Informatie over gas, water, licht, elektra, telefonie, televisie en internet. Daarnaast ook de contactgegevens van de aanbieders vermeld.

Sociale voorzieningen

Zaken als pensioen, uitkering, kinderbijslag en subsidies plus de adresgegevens van belangrijke instanties.

Verzekeringen

Informatie over de verschillende soorten verzekeringen zoals ziektekosten, aansprakelijkheid, auto, boot en meer. Tevens de adresgegevens van verzekeraars.

Belastingen

Welke belastingen moet u betalen? Informatie over wegenbelasting, inkomstenbelasting en meer. Een overzicht van de instanties waar u mee te maken krijgt.

Invoeren

Wat mag u allemaal invoeren? Informatie over het invoeren van vrije goederen, motorvoertuigen, dieren, planten en uitzonderingen.

Ook handig tijdens uw verhuizing: