Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizen naar Duitsland

Heeft u plannen om te verhuizen naar Duitsland of zelfs voorgoed emigreren? Neem dan de tijd voor een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding voorkomt namelijk nare verrassingen tijdens de verhuizing. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kunt u rekenen op de expertise van Mondial Movers International. Een organisatie met ervaring in verhuizingen binnen Europa.

Natuurlijk is Mondial Movers International een Erkende Verhuizer, u kunt dus rekenen op vertrouwde en gecontroleerde kwaliteit.

Verhuizen naar Duitsland

Verhuizen naar Duitsland met Mondial Movers

Mondial Movers als uw verhuisbedrijf heeft verschillende voordelen, mede omdat wij 27 locaties hebben door heel Nederland zitten wij altijd bij u dicht in de buurt. Mondial Movers onderscheidt zich met persoonlijke dienstverlening en ervaren personeel met eigen verhuiswagens.

Ook voor zakelijke verhuizingen

Mondial Movers heeft met haar Unit Mondial Movers International een wereldwijde speler in internationale verhuizingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit gegeven heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Ook zakelijke verhuizingen
  • Vele extra mogelijkheden

Mogelijkheden

Een verhuizing naar Duitsland is altijd een spannende tijd en er komt veel op u af. Ons internationaal verhuisbedrijf kan u hierbij van dienst zijn. Niet alleen bij het verhuizen maar bijvoorbeeld ook opslagmogelijkheden wanneer dit nodig is.

Bij Mondial Movers heeft u ook de mogelijkheid om uw internationale verhuizing goed te verzekeren, wij geven graag advies voor uw verhuizing.

Advies of een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over uw verhuizing naar Duitsland? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

[contact-form-7 id=”5591″ title=”Offerte particulieren”]

Informatie over Duitsland wanneer u gaat verhuizen

Wanneer u plannen heeft om te gaan verhuizen naar Duitsland is het handig om meer informatie te verzamelen. Wij hebben alvast diverse punten voor u verzameld welke handig zijn als u gaat verhuizen.

Grensinfopunt

Als u de grens overgaat om te wonen, werken, studeren of ondernemen in Duitsland krijgt u te maken met regels en verplichtingen in dat land. Maar het is niet altijd duidelijk wat dit voor u persoonlijk betekent. Wat moet u regelen, wat zijn de gevolgen van emigratie of grensarbeid? De website Grensinfopunt geeft antwoord op deze en andere vragen.

Werk

Gaat u werken in Duitsland of blijft u werken in Nederland? U kunt verhuizen naar Duitsland maar toch blijven werken in Nederland, informeer u goed over de geldende regels in Duitsland.

Bent u op zoek naar werk in Duitsland bekijk dan de website CareerJet

Ook handig tijdens uw verhuizing: