Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizen naar Frankrijk

Heeft u plannen om te verhuizen naar Frankrijk? Mondial Movers International is een expert in verhuizingen naar het buitenland en specifiek ook Frankrijk. Wanneer u zaken doet met onze verhuisorganisatie bent u verzekerd van expertise in verhuizingen binnen Europa.

Natuurlijk is Mondial Movers International een Erkende Verhuizer, u kunt dus rekenen op vertrouwde en gecontroleerde kwaliteit.

Landkaart Frankrijk

Waarom Mondial Movers als verhuisbedrijf?

Verhuizen met Mondial Movers International heeft meerdere voordelen voor u, wij zullen een aantal van deze voordelen voor u toelichten.

Eigen verhuiswagens

Wanneer u gebruik maakt van Mondial Movers International als uw verhuisbedrijf naar Frankrijk, dan voeren wij uw verhuizing uit met onze eigen vakmensen en onze eigen verhuiswagens. Dit geeft u de zekerheid dat u verhuist met een betrouwbaar verhuisbedrijf.

Wekelijks verhuizingen naar Frankrijk

Omdat wij veel verhuizingen uitvoeren zijn wij wekelijks te vinden in het mooie Frankrijk. Op ons rittenoverzicht kunt u onze planning zien van de ritten welke wij wekelijks uitvoeren.

Verhuisverzekering

Ondanks wij zorgvuldig omgaan met uw te verhuizen inboedel, zit een ongeluk in een klein hoekje. Als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een zorgeloze verhuizing.

Ook zakelijke verhuizingen

Mondial Movers heeft met haar Unit Mondial Movers International een wereldwijde speler in internationale verhuizingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit gegeven heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Ook zakelijke verhuizingen
  • Vele extra mogelijkheden

Benieuwd naar de kosten van uw verhuizing naar Frankrijk?

Wilt u meer informatie over uw verhuizing naar Frankrijk? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

[contact-form-7 id=”5591″ title=”Offerte particulieren”]

Verhuizen naar Frankrijk

Op de website MondialMoversInternational.nl vindt u aanvullende informatie over de onderwerpen:

Huisvesting

Het kopen, huren en verkopen van een huis. Daarnaast informatie over de beschikbare subsidies en de adresgegevens van belangrijke instellingen.

Scholen / onderwijs

Welke scholen zijn er? En wat zijn de regels en lestijden van deze scholen?

Nutsvoorzieningen

Informatie over gas, water, licht, elektra, telefonie, televisie en internet. Daarnaast ook de contactgegevens van de aanbieders vermeld.

Sociale voorzieningen

Zaken als pensioen, uitkering, kinderbijslag en subsidies plus de adresgegevens van belangrijke instanties.

Verzekeringen

Informatie over de verschillende soorten verzekeringen zoals ziektekosten, aansprakelijkheid, auto, boot en meer. Tevens de adresgegevens van verzekeraars.

Belastingen

Welke belastingen moet u in Frankrijk betalen? Informatie over wegenbelasting, inkomstenbelasting en meer. Een overzicht van de instanties waar u mee te maken krijgt.

Invoeren

Wat mag u allemaal invoeren? Informatie over het invoeren van vrije goederen, motorvoertuigen, dieren, planten en uitzonderingen.

Meer informatie over het land Frankrijk?

Zoekt u nog meer relevante informatie over het land Frankrijk? Zoals het leven in Frankrijk of de cultuur maar ook tradities, bekijk dan eens de website about-france.com