Contact met Mondial Movers

Heeft u plannen om te verhuizen of heeft u vragen over ons bedrijf neem dan nu contact met ons op.

Mondial Movers Alblasserdam

Kelvinring 52B
2952BG Alblasserdam
Telefoon: 078-6990333
Fax: 078-6990335
E-mail: info@mondial-movers.nl

Klik hier voor contact met alle Mondial Movers vestigingen

Klik hier voor contact met de vestigingen van het Inboedelhotel

Heeft u een vraag of opmerking of wilt u een OFFERTE? Neem contact op!


 

verhuizing jubileum 25 jaar verhuizen verhuizers familie openluchtmuseum arnhem

Het eerste contact met de jubilerende organisatie wordt vaak gelegd via onze website

Al vanaf 2011 is een stijgende lijn in het aantal bezoekers aan de website van verhuisbedrijf Mondial Movers te zien. In het eerste halfjaar na de lancering van de nieuwe website waren er al 50.000 bezoekers geweest en het jaartotaal kwam dan ook uit op een aantal van ruim 100.000.

Ieder jaar worden er meer bezoekers op de website van het verhuisbedrijf verwelkomt en zo waren het er in 2013 al ruim 140.000. Ook vorig jaar was het aantal bezoekers weer fors gestegen en nu is duidelijk dat in de afgelopen 12 maanden ruim 180.000 bezoekers de website bezocht hebben! Een nieuw record.

Een van de aantrekkelijke punten van de website van het verhuisbedrijf is dat er veelvuldig nieuwsberichten worden geplaatst, terwijl ook de twitterfontein en de directe link naar YouTube-films met uitlegvideo’s over verhuizingen de website extra aantrekkelijk maken.

Dat er direct vanaf de homepage al een offerte voor een verhuizing kan worden opgevraagd is ook erg gemakkelijk voor veel families die willen gaan verhuizen.

En wilt u geen offerte of informatie, maar heeft u trek in een kopje koffie, maak dan gerust een afspraak voor een contact op een van de vestigingen.