Opslag

Opslag van inboedels en inventarissen is vanouds de specialisatie van de Mondial Verhuisbedrijven

Hoe vaak komt het immers niet voor dat ofwel de nieuwe woning nog niet klaar is terwijl de oude wel al verlaten moet worden, ofwel dat niet alle inventaris op het nieuwe adres kan worden gelost.

Daarnaast hebben de klanten van de Mondial Verhuisbedrijven ook ontdekt dat de verhuizers goed voor hun spullen zorgen en soms worden belangrijke familiestukken voor tientallen jaren opgeslagen in de opslag van het verhuisbedrijf.

De laatste jaren is ook de wijze van opslag gemoderniseerd, zo wordt er de mogelijkheid geboden van Facility Warehousing. Dit is speciaal voor bedrijven en organisaties een pracht oplossing om tijdelijk overtollig meubilair op te slaan en direct inzicht te hebben in de aantallen en soorten die in de opslag staan.

Voor particulieren heeft Mondial Movers het Inboedelhotel geïntroduceerd. Dit is de voordeligste manier van opslaan. De klant brengt zijn spullen naar het Inboedelhotel en bergt ze op in zijn eigen opslagunit. Is er iets nodig dan komt de klant het – na het maken van een afspraak – weer ophalen uit zijn eigen opslagunit. Het inboedelhotel is veruit de voordeligste self-storage die aangeboden wordt.

Op onderstaand overzicht kunt u kiezen tussen de verschillende soorten Opslag

Opslag rondom uw verhuizingFacility warehousing
Self Storage inboedelhotel

opslag mondial movers, opslag voor uw verhuizing