Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9,3 score 100% aanbeveling

Opslag

Mondial Movers heeft 25 vestigingen in heel Nederland waardoor er altijd een locatie in de buurt is waar bedrijven en zorginstellingen de inventaris voor korte of langere tijd op kunnen slaan in een uitstekend geconditioneerde opslagloods.

Opslag- en beheersysteem MoBis

Heeft uw organisatie of bedrijf meerdere vestigingen en wisselt de benodigde inventaris per locatie regelmatig? Dan biedt het circulaire opslag- en beheersysteem MoBis uitkomst: het Mondial Opslag Beheer Informatie Systeem. Mondial Movers ontwikkelde dit online portaal om klanten te helpen meer inzicht te krijgen in de overtollige inventaris. Het doel is om hergebruik te stimuleren door optimaal inzicht te bieden. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten: de organisatie bespaart kosten en aan de andere kant wordt het milieu minder belast.

Opslagruimte

Klanten die gebruik maken van MoBis kunnen de (tijdelijk) overtollige inventaris opslaan in een opslagloods van Mondial Movers. Vervolgens registreert het Mondial Verhuisbedrijf alle items in een computerprogramma (omschrijving, afmetingen, foto’s enzovoort). De betrokken medewerkers van een organisatie krijgen een inlogcode voor dit programma. Hiermee kunnen ze vanaf hun eigen werkplek inloggen in het systeem en in één oogopslag zien welke spullen in de opslagruimte staan. Als er iets staat wat ze nodig hebben, kunnen ze dat aangeven bij hun contactpersoon. De benodigde materialen worden vervolgens door Mondial Movers naar de locatie vervoerd. Op deze manier wordt er minder nieuw gekocht en meer hergebruikt.

Er worden uitsluitend items hergebruikt die in goede staat verkeren. Mocht dat niet het geval zijn, dan zorgt Mondial Movers voor een passende recycling van de materialen door samenwerking met partners op dit gebied. Een mooi voorbeeld van een circulaire economie!

Opslag van inboedels en inventarissen