Opslag van inboedels en inventarissen

Mondial Movers

Opslag van inboedels en inventarissen is vanouds de specialisatie van de Mondial Verhuisbedrijven.

Mondial Movers biedt diverse soorten Opslag aan zoals Opslag rondom uw verhuizing of Self Storage Inboedelhotel, in onderstaand overzicht hebben wij ons aanbod gespecificeerd.

Opslag van inboedels en inventarissen

Opslag Rondom uw Verhuizing

In tal van situaties heeft u vaak tijdelijke of voor lange duur opslag nodig. Het Mondial verhuisbedrijf kan uw inboedel fatsoenlijk in opslagplaats opslaan totdat u het weer nodig heeft.

Hoe vaak komt het immers niet voor dat ofwel de nieuwe woning nog niet klaar is terwijl de oude wel al verlaten moet worden, ofwel dat niet alle inventaris op het nieuwe adres kan worden gelost.

Daarnaast hebben de klanten van de Mondial Verhuisbedrijven ook ontdekt dat de Mondial verhuizers goed voor hun spullen zorgen en soms worden belangrijke familiestukken voor tientallen jaren opgeslagen in de opslagplaats van het verhuisbedrijf.

Opslag rondom uw verhuizing


Facility Warehousing

De laatste jaren is ook de wijze van opslag gemoderniseerd, zo wordt er de mogelijkheid geboden van Facility Warehousing.

Facility warehousing is speciaal voor bedrijven en organisaties een perfecte oplossing om tijdelijk of voor een langere periode overtollig meubilair op te slaan en direct 24/7 online inzicht te hebben in de aantallen en soorten die in de opslagplaats staan.

Facility warehousing


Self Storage Inboedelhotel

Voor particulieren heeft Mondial Movers het Inboedelhotel geïntroduceerd. Dit is de voordeligste manier voor het opslaan van uw spullen.

Self Storage van Mondial Movers biedt u de mogelijkheid om uw inboedel of spullen voor korte of langere tijd op te slaan. Uw inboedel wordt in speciale opslagboxen opgeslagen. De duur van de opslag is al beschikbaar vanaf 1 week dus uiterst flexibel.

Hoe werkt het Inboedelhotel?

U brengt uw spullen naar het Inboedelhotel en bergt ze op in uw eigen opslagunit. Is er iets nodig dan kunt u het na het maken van een afspraak weer ophalen uit uw eigen opslagunit.

Het inboedelhotel is veruit de voordeligste self-storage die aangeboden wordt. Wilt u meer weten over Self Storage in het Inboedelhotel leest u dan verder op de pagina:

Self Storage inboedelhotel