Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Opslag voor particulieren

Op zoek naar opslagruimte in uw regio? Mondial Movers heeft 25 vestigingen in heel Nederland en is daardoor altijd bij u in de buurt.

De opslagloodsen van Mondial Movers zijn de perfecte oplossing om rondom uw verhuizing uw inventaris tijdelijk op te slaan. U kunt ervoor kiezen om uw gehele inventaris op te slaan of een deel daarvan. Mondial Movers is flexibel en heeft altijd ruimte, ongeacht het volume. De duur van de opslagperiode kan variëren van een paar dagen tot langer dan een jaar. Onze opslagfaciliteiten bieden een beschermde omgeving waardoor uw inventaris ook voor langere tijd veilig in opslag kan staan.

Opslagverzekering

Via Mondial Movers kunt u een opslagverzekering afsluiten. De kosten zijn te verwaarlozen en als er onverhoopt iets gebeurt bent u verzekerd van een oplossing. De verzekering is erg belangrijk omdat wij, behalve bij opzet, niet verantwoordelijk zijn voor uw inboedel tijdens de opslag. Voorkom een tegenslag bij brand, wateroverlast enz.

Self Storage Inboedelhotel

Zoekt u een voordelige opslagmogelijkheid waar u zelf uw inboedel kunt langsbrengen en ophalen, dan is Self Storage een handige optie. U heeft hiermee een van de voordeligste tarieven voor de opslag van uw inboedel of andere items.