Opslag rondom uw verhuizing

Mondial Movers

Opslag rondom uw verhuizing via Mondial Movers

Door heel Nederland zijn er opslaglocaties beschikbaar met een totaal van 21 locaties is er altijd wel een opslaglocatie dicht bij u in de buurt.

Vergeet niet dat de opslag bij de Mondial Verhuisbedrijven in goede handen is en evenals tegen lage kosten wordt opgeslagen. Dat kan omdat er efficiënt met de opslagruimte wordt omgegaan.

Voorbeelden van Opslag rondom uw verhuizing

In tal van situaties kan het verhuisbedrijf met het in opslag nemen van een ( gedeelte van ) een inventaris een verhuizing soepel laten verlopen. Praktijkvoorbeelden zijn er te over, denkt u eens aan:

Oude woning moet leeg, nieuwe woning is nog niet klaar, u gaat tijdelijk inwonen of op vakantie.
Uw woning wordt grondig verbouwd, waar laat u de spullen?
Door persoonlijke omstandigheden kunt u niet thuis wonen en u denkt er over om maar afscheid te nemen van de woning. Echter waar laat u de spullen totdat u weer een nieuwe woning tot uw beschikking heeft?
U en uw familie vertrekken, voor het werk, voor een aantal jaren naar het buitenland. U gaat natuurlijk niet alles meenemen naar het andere eind van de wereld.

Mondial Opslagkisten, Opslag rondom uw verhuizing

Opslagverzekering

Trouwens vergeet u ook niet om via Mondial Movers een opslagverzekering af te sluiten? De kosten zijn te verwaarlozen en als er onverhoopt iets gebeurt bent u wel verzekerd van een oplossing. De verzekering is erg belangrijk omdat wij, behalve bij opzet, niet verantwoordelijk zijn voor uw inboedel tijdens de opslag. Voorkom een tegenslag bij brand, wateroverlast enz.


Contact

Heeft u interesse in opslag of vragen? Neem gerust contact op!