Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizen naar Zwitserland

Wilt u verhuizen naar Zwitserland? Velen gingen u al voor en verhuisden zorgeloos met Mondial Movers. Of het nu gaat om kleinere hoeveelheden voor uw vakantiewoning of om een complete inboedel die u wilt verhuizen, de verhuisspecialisten van Mondial Movers zorgen ervoor dat uw inboedel veilig en onbeschadigd aankomt in het land van bestemming.

Natuurlijk is Mondial Movers International een Erkende Verhuizer, u kunt dus rekenen op vertrouwde en gecontroleerde kwaliteit.

Verhuizen naar Zwitserland

Verhuizen naar Zwitserland met Mondial Movers

Wanneer u verhuisd van of naar Zwitserland betekent dat de verhuizing in een niet Europees land plaatsvindt. Als gevolg dat uw extra documenten nodig heeft voor het invoeren van uw inboedel of auto, Mondial Movers kan u hierover adviseren.

Mondial Movers voert geregeld verhuizingen uit naar Zwitserland en heeft door de jaren heen de expertise en ervaring opgebouwd.

Zakelijk en Particulier verhuizen naar Zwitserland

Mondial Movers verhuist niet alleen particulieren maar ook verhuizen wij veel bedrijven naar Zwitserland. Dit doen wij met eigen verhuiswagens en eigen professioneel personeel. Dit gegeven heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Vele extra mogelijkheden

Verhuisverzekering

Wat als er onderweg naar de bestemming iets misgaat? Hoe bent u dan verzekerd? Ook deze zaken verzorgen wij voor u. Als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een zorgeloze verhuizing.

Meer informatie of een offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over uw verhuizing naar Zwitserland? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.
[contact-form-7 id=”5591″ title=”Offerte particulieren”]

Hoe werkt de offerteaanvraag?

Gaat u internationaal verhuizen naar Zwitserland en wilt u een complete inboedel laten verhuizen dan komt er, in overleg,  een taxateur langs (in alle landen van Europa) om het volume te bepalen en uw verhuiswensen door te spreken. Als er een kleine inboedel of enige stukken verhuisd gaan worden kunt u volstaan met het invullen van een vragenlijst. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de VerhuisApp, een ideaal hulpmiddel als u snel een offerte wil ontvangen voor internationaal verhuizen

Onze accountmanager neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele aanvullende vragen te stellen.

Binnen de overeengekomen termijn krijgt u een concurrerende offerte binnen, gebaseerd op de door u verstrekte informatie en natuurlijk rekening houdend met al uw wensen.

Natuurlijk kunt u ook rekenen op ons advies om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie over verhuizen naar Zwitserland

Verhuizen naar Zwitserland landkaart

Wanneer u plannen heeft om te gaan verhuizen naar Zwitserland is het handig om meer informatie te verzamelen. Dit kan gaan om:

Huisvesting

Het kopen, huren en verkopen van een huis. Daarnaast informatie over de beschikbare subsidies en de adresgegevens van belangrijke instellingen.

Scholen / onderwijs

Welke scholen zijn er? En wat zijn de regels en lestijden van deze scholen?

Nutsvoorzieningen

Informatie over gas, water, licht, elektra, telefonie, televisie en internet. Daarnaast ook de contactgegevens van de aanbieders vermeld.

Sociale voorzieningen

Zaken als pensioen, uitkering, kinderbijslag en subsidies plus de adresgegevens van belangrijke instanties.

Verzekeringen

Informatie over de verschillende soorten verzekeringen zoals ziektekosten, aansprakelijkheid, auto, boot en meer. Tevens de adresgegevens van verzekeraars.

Belastingen

Welke belastingen moet u betalen? Informatie over wegenbelasting, inkomstenbelasting en meer. Een overzicht van de instanties waar u mee te maken krijgt.

Invoeren

Wat mag u allemaal invoeren? Informatie over het invoeren van vrije goederen, motorvoertuigen, dieren, planten en uitzonderingen.

Landspecifieke informatie

Wilt u meer weten over het land Zwitserland bekijkt u dan ook de website About.ch. Op deze website leest u alles over religie, economie, schooling en meer.