Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizen naar Italië

Heeft u plannen om te verhuizen naar Italië? Neem dan de tijd voor een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding voorkomt namelijk nare verrassingen tijdens de verhuizing. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kunt u rekenen op de expertise van Mondial Movers International. Een organisatie met jarenlange ervaring in verhuizingen binnen Europa.

Natuurlijk is Mondial Movers International een Erkende Verhuizer, u kunt dus rekenen op vertrouwde en gecontroleerde kwaliteit.

Verhuizen naar Italië

Verhuizen naar Italië met Mondial Movers

Verhuizen met Mondial Movers betekent dat u verhuisd met een organisatie met persoonlijke service, uiteraard voeren wij uw verhuizing uit met onze eigen professionele personeel met eigen verhuiswagens. U kunt er vanuit gaan dat uw verhuizing naar alle tevredenheid verloopt.

Voordelig verhuizen met Combinatieritten

Mondial Movers International is dagelijks aanwezig door heel Europa. Mede doordat wij zelf veel aanwezig zijn in Italië is er vaak de mogelijkheid om uw verhuizing te combineren, dit heeft als voordeel dat uw verhuizing een stuk voordelig wordt. Op de pagina Overzicht Internationale ritten staan de recentste combinatieritten.

Ook wanneer uw bestemming er niet bijstaat kunnen wij alsnog een voordelige verhuizing aanbieden neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Ook voor zakelijke verhuizingen

Mondial Movers heeft met haar Unit Mondial Movers International een wereldwijde speler in internationale verhuizingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit gegeven heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Ook zakelijke verhuizingen
  • Vele extra mogelijkheden

Verhuisverzekering

Wat als er onderweg iets misgaat? Hoe bent u dan verzekerd? Ook deze zaken verzorgen wij voor u. Als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een gesmeerde verhuizing.

Offerte en Advies

Wilt u meer informatie over uw verhuizing naar Italië? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

[contact-form-7 id=”5591″ title=”Offerte particulieren”]

Extra informatie verhuizen naar Italië

Op de website MondialMoversInternational.nl vindt u aanvullende informatie over de onderwerpen:

Huisvesting

Het kopen, huren en verkopen van een huis. Daarnaast informatie over de beschikbare subsidies en de adresgegevens van belangrijke instellingen.

Scholen / onderwijs

Welke scholen zijn er? En wat zijn de regels en lestijden van deze scholen?Landkaart Italië

Nutsvoorzieningen

Informatie over gas, water, licht, elektra, telefonie, televisie en internet. Daarnaast ook de contactgegevens van de aanbieders vermeld.

Sociale voorzieningen

Zaken als pensioen, uitkering, kinderbijslag en subsidies plus de adresgegevens van belangrijke instanties.

Verzekeringen

Informatie over de verschillende soorten verzekeringen zoals ziektekosten, aansprakelijkheid, auto, boot en meer. Tevens de adresgegevens van verzekeraars.

Belastingen

Welke belastingen moet u betalen? Informatie over wegenbelasting, inkomstenbelasting en meer. Een overzicht van de instanties waar u mee te maken krijgt.

Invoeren

Wat mag u allemaal invoeren? Informatie over het invoeren van vrije goederen, motorvoertuigen, dieren, planten en uitzonderingen.

Landinformatie

Zoekt u meer informatie over specifiek het land Italië bekijkt u dan eens de website Nationsonline

Ook handig tijdens de verhuizing: