Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizen naar Portugal

Heeft u plannen om te verhuizen naar Portugal? Neem dan de tijd voor een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding voorkomt namelijk nare verrassingen tijdens de verhuizing. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kunt u rekenen op de expertise van Mondial Movers International. Een organisatie met ervaring in verhuizingen binnen en buiten Europa.

Natuurlijk is Mondial Movers International een Erkende Verhuizer, u kunt dus rekenen op vertrouwde en gecontroleerde kwaliteit.

Verhuizen naar Portugal

Particulier maar ook zakelijk verhuizen naar Portugal

Mondial Movers International is een wereldwijde speler in internationale verhuizingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit gegeven heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Eigen personeel en verhuiswagens
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Vele extra mogelijkheden

Verhuisverzekering

Wat als er onderweg iets misgaat? Hoe bent u dan verzekerd? Ook deze zaken verzorgen wij voor u. Als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een gesmeerde verhuizing.

Meer informatie of een offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over uw verhuizing naar Portugal? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

[contact-form-7 id=”5591″ title=”Offerte particulieren”]

Hoe werkt het

Wanneer u een verhuisaanvraag bij ons doet voor een internationale verhuizing, dan zijn er verschillende mogelijkheden om uw inboedel te taxeren. Een van de makkelijkste manieren is de taxatie via een videogesprek, via uw telefoon heeft u een videogesprek met een van onze vriendelijke taxateurs. Een van de voordelen van de videotaxatie is dat er niemand bij u thuis hoeft langs te komen. Uiteraard blijft er altijd de mogelijk voor een persoonlijk bezoek.

Als er een kleine inboedel of enige stukken verhuisd gaan worden kunt u volstaan met het invullen van een vragenlijst.

Binnen de overeengekomen termijn krijgt u een concurrerende offerte binnen, gebaseerd op de door u verstrekte informatie en natuurlijk rekening houdend met al uw wensen. Natuurlijk kunt u ook rekenen op ons advies om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Informatie over Verhuizen naar Portugal

Op de website MondialMoversInternational.nl vindt u aanvullende informatie over de onderwerpen:

Huisvesting

Het kopen, huren en verkopen van een huis. Daarnaast informatie over de beschikbare subsidies en de adresgegevens van belangrijke instellingen.

Landkaart Portugal, Verhuizen naar Portugal

Scholen / onderwijs

Welke scholen zijn er? En wat zijn de regels en lestijden van deze scholen?

Nutsvoorzieningen

Informatie over gas, water, licht, elektra, telefonie, televisie en internet. Daarnaast ook de contactgegevens van de aanbieders vermeld.

Sociale voorzieningen

Zaken als pensioen, uitkering, kinderbijslag en subsidies plus de adresgegevens van belangrijke instanties.

Verzekeringen

Informatie over de verschillende soorten verzekeringen zoals ziektekosten, aansprakelijkheid, auto, boot en meer. Tevens de adresgegevens van verzekeraars.

Belastingen

Welke belastingen moet u betalen? Informatie over wegenbelasting, inkomstenbelasting en meer. Een overzicht van de instanties waar u mee te maken krijgt.

Invoeren

Wat mag u allemaal invoeren? Informatie over het invoeren van vrije goederen, motorvoertuigen, dieren, planten en uitzonderingen.

Extra informatie over Portugal

Zoekt u meer informatie over het land Portugal zoals kunst, regio’s of religie, bekijkt u dan de website: allaboutportugal.pt.