Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Wereldwijd (Overzee-DeepSea) verhuizen

Via Mondial Movers kunt u heel simpel de eerste stap zetten op weg naar een goede Overzee of Deepsea verhuizing.

Overzee verhuizen met Mondial Movers International

Wereldwijd netwerk van erkende verhuizers

Waar mogelijk zetten wij netwerken als Federation International des Déménageurs Internationaux (FIDI) en de International Association of Movers (IAM) in.
Dit zijn netwerken van wereldwijde internationale verhuizers die zich hebben vastgelegd om aan bepaalde kwaliteitsnormen en een gelijksoortige werkwijze te voldoen.

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de ISO certificering. Door middel van het FIDI en IAM netwerk kunnen wij u de garantie bieden dat een bepaalde verhuizing op, zowel de plaats van vertrek als de uiteindelijke eindbestemming, met dezelfde zorg behandeld zal worden.
De verscheping van de verhuizing overzee vindt plaats per container of liftvan en uiteraard met een betrouwbare scheepvaartmaatschappij.

De douaneformaliteiten, het afleveren en uitpakken van de inboedel in uw nieuwe woning, daarnaast het afvoeren van de verpakkingsmaterialen behoren standaard tot de verhuizing.

Mogelijkheden zijn er voor verhuizingen van en naar Nederland, maar ook tussen andere landen, bijvoorbeeld vanuit Italië naar Canada of vanuit India naar Colombia.
Natuurlijk kunnen wij de verhuizing ook aan uw werkgever offreren.

Populaire verhuisbestemmingen

Mondial Movers voert veel verhuizingen uit naar alle plaatsen op de wereld. De ene bestemming is populairder dan de andere, hieronder een opsomming van de populaire verhuisbetemmingen waar wij vaak van en naar verhuizen.

Neem gerust contact op met Barbara Monnier, of één van haar collega’s, van Mondial Movers International.

Heeft u een vraag of opmerking of wilt u een OFFERTE? Neem contact op!

[contact-form-7 id=”5591″ title=”Offerte particulieren”]