Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zorgverhuizing

Mondial Movers heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in verhuizingen in de zorg en heeft een eigen afdeling die zich volledig richt op de zorgsector. Vanwege onze unieke aanpak zijn we zowel leverancier van Intrakoop als van Lucrum.

Zorginstelling

Een zorgverhuizing vereist een gespecialiseerde aanpak omdat cliënten uiteenlopende zorgvragen kunnen hebben. Het maken van een gedetailleerde planning is daarom van groot belang, zodat cliënten en medewerkers precies weten waar ze aan toe zijn. Mondial Movers steekt veel tijd in de voorbereiding om, samen met de zorginstelling, een goed plan van aanpak te maken. Hierin worden tevens de individuele zorgvragen / wensen van cliënten in opgenomen. De verhuizers zorgen ervoor dat zowel op de oude als op de nieuwe locatie van de zorginstelling alle benodigde zorg geleverd kan worden.

Opleiding

Om alles in goede banen te leiden bij de complexe verhuizingen heeft Mondial Movers een aantal jaar geleden haar eigen opleiding tot Zorgverhuizer ontwikkeld. Medewerkers leren hierin meer over de verschillende ziektebeelden die ze tegen kunnen komen en hoe ze daarmee om moeten gaan. Ze weten daardoor wat ze kunnen verwachten en houden er bij hun werkzaamheden rekening mee dat ze niet ‘in de weg’  lopen. Ze zijn zich er bovendien van bewust hoe belangrijk het is om rust uit te stralen naar de bewoners toe en ze op hun gemak te stellen. Een verhuizing is namelijk al stressvol genoeg.
Onze zorgverhuizers kunnen tevens ‘handymanwerkzaamheden’ verrichten, zoals het (de)monteren van meubilair en het afhalen en ophangen van bijvoorbeeld gordijnen, schilderijen en lampen. De service gaat echter nog veel verder dan dat: als bewoners specifieke wensen hebben voor de inrichting van hun woning dan houden de verhuizers daar ook rekening mee.

Opslag- en beheersysteem MoBis

Mondial Movers verzorgt niet alleen verhuizingen, maar biedt ook de mogelijkheid om de inboedel voor korte of langere periode op te slaan bij één van onze 24 Mondial-vestigingen in Nederland.
Heeft uw zorgorganisatie meerdere locaties en wisselt de inventaris per vestiging regelmatig? Dan hebben wij een innovatief en circulair opslag- en beheersysteem voor u: MoBis (Mondial Opslag Beheer Informatie Systeem). Het doel hiervan is om ervoor te zorgen dat uw organisatie optimaal gebruik maakt van de inboedel die in opslag staat. Met het gebruik van MoBis draagt uw organisatie daarmee een steentje bij aan de circulaire economie én bespaart u tegelijkertijd geld omdat u minder nieuwe materialen en meubilair hoeft aan te schaffen.

Lees meer over de werkwijze van MoBis.

Servicemedewerker

Mondial Movers staat midden in de samenleving en speelt continu in op nieuwe vragen vanuit de markt. Om die reden hebben we in ons dienstenpakket de inzet van de ‘servicemedewerker’ opgenomen. Hiermee komen we tegemoet aan de toenemende vraag van zorginstellingen naar breed inzetbaar personeel voor de afdeling facilitair. De servicemedewerker kan flexibel ingezet worden en is het eerste aanspreekpunt voor bewoners, medewerkers en leveranciers als het gaat om kleine werkzaamheden (technisch onderhoud) of het melden van storingen. De servicemedewerker heeft een speciale opleiding gevolgd om in deze functie aan de slag te kunnen gaan. Het takenpakket is zeer breed waardoor hij de organisatie op tal van vlakken kan ontzorgen. Het voordeel is bovendien dat de servicemedewerker per dagdeel in te huren is, waardoor hij een flexibele schil van de organisatie vormt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Mondial Movers is een samenwerkingsverband van 18 bedrijven in heel Nederland. Al onze bedrijven voeren het keurmerk Erkende Verhuizer, waarmee de kwaliteit en professionaliteit van onze dienstverlening gegarandeerd is.

Naast een vakkundige werkwijze kenmerkt onze verhuisorganisatie zich door de inzet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij leveren inspanning op het gebied van social return on investment, een duurzame bedrijfsvoering en dragen ons steentje bij aan het hergebruik van materialen en meubilair. Met trots zijn we dan ook deelnemer van het Koplopersnetwerk van MVO Nederland én zijn we in het bezit van het Keurmerk Sociale en Duurzame Onderneming. Met het KSO-certificaat laten we zien dat we aantoonbaar een steentje bijdragen aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

Lees meer over ons MVO-beleid.

zorgverhuizer