Zorg – Zorginstellingen

Mondial Movers

Mondial Movers is het enige in zorgverhuizingen gespecialiseerde verhuisbedrijf van Nederland.

Mondial Movers zorgverhuizer van nederland

Alle 27 vestigingen in Nederland dragen met trots het logo Erkend Zorgverhuizer

Zorg - Zorgverhuizer logo

Zorginstellingen kunnen bij Mondial Movers rekenen op de ervaring en expertise van de medewerkers. Gespecialiseerd management formuleert een oplossing voor alle verhuisvragen vanuit het zorgsegment. Er wordt een verhuisplan voorgesteld waarbij de leefbaarheid van de cliënten gewaarborgd is.

In samenwerking met het Horizon College te Alkmaar is een unieke zorgopleiding samengesteld voor alle uitvoerende Mondial Movers verhuismedewerkers.

Mondial Movers begrijpt en spreekt de taal van de zorgklant.

Mondial Movers, Unit De Zorg, is een gespecialiseerde afdeling van Mondial Movers, waar de medewerkers precies begrijpen waar het in De Zorg om gaat. De contacten tussen medewerkers, cliënten, patiënten en bewoners dient optimaal te zijn voor het beste resultaat. Juist de gediplomeerde zorgverhuizers van Mondial Movers zijn daarop gefocust als er binnen een zorginstelling verhuist moet worden.

Ervaring met Zorgverhuizingen

Mondial Movers heeft veel ervaring met zorgverhuizingen dit kunt u ook nalezen in ons nieuwsoverzicht, op de pagina nieuwsberichten zorgverhuizingen vind u veel nieuwsberichten tot betrekking met zorgverhuizingen.

Meer informatie over zorgverhuizingen?

Wilt u meer informatie over zorgverhuizingen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag of opmerking of wilt u een offerte? Neem vrijblijvend contact op!