Verhuizen naar Spanje

Mondial Movers

Heeft u plannen om te verhuizen naar Spanje? Neem dan de tijd voor een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding voorkomt namelijk nare verrassingen tijdens de verhuizing. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kunt u rekenen op de expertise van Mondial Movers International een organisatie met ervaring in verhuizingen binnen Europa.

Natuurlijk is Mondial Movers International een Erkende Verhuizer, u kunt dus rekenen op vertrouwde en gecontroleerde kwaliteit.

Verhuizen naar Spanje
Montejaque Spanje

Verhuisverzekering

Verhuizen is mensenwerk er kan altijd iets kleins misgaan. Hoe bent u dan verzekerd? Ook deze zaken verzorgen wij voor u. Als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een gesmeerde verhuizing.

Particuliere en  Zakelijke verhuizingen naar Spanje

Mondial Movers heeft met haar Unit Mondial Movers International een wereldwijde speler in internationale verhuizingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit gegeven heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Vele extra mogelijkheden

Vrijblijvende offerte aanvragen

Gaat u internationaal verhuizen en wilt u een complete inboedel laten verhuizen dan komt er, in overleg een taxateur langs (in alle landen van Europa) om het volume te bepalen en uw verhuiswensen door te spreken. Als er een kleine inboedel of enige stukken verhuisd gaan worden kunt u volstaan met het invullen van een vragenlijst. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de VerhuisApp, een ideaal hulpmiddel als u snel een offerte wil ontvangen voor internationaal verhuizen

Onze accountmanager neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele aanvullende vragen te stellen.

Binnen de overeengekomen termijn krijgt u een concurrerende offerte binnen, gebaseerd op de door u verstrekte informatie en natuurlijk rekening houdend met al uw wensen.

Natuurlijk kunt u ook rekenen op ons advies om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Informatie of een vrijblijvende offerte? Wij helpen u graag.


Informatie documenten en Checklist verhuizen

Spanje is lid van de Europese Unie. Dit heeft het voordeel dat u geen rekening dient te houden met speciale eisen op vlak van documenten. Wel dient u over een geldig paspoort te beschikken en moet uw rijbewijs geschikt zijn om mee in het buitenland te rijden. Hou er wel rekening mee dat een inschrijving in de gemeente waarin u gaat wonen verplicht is. Doe dit bij voorkeur zo snel mogelijk na het plaatsvinden van de verhuizing.

Landkaart Spanje

Checklist verhuizen en Servicepagina: