Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizen naar Spanje

Verhuizen naar Spanje, veel families gingen u al voor. Mondial Movers verhuist al jarenlang families naar Spanje, mede door deze reden kunt u rekenen op de expertise van Mondial Movers International een organisatie met ervaring in verhuizingen binnen Europa.

Natuurlijk is Mondial Movers International een Erkende Verhuizer, u kunt dus rekenen op voordelen van de organisatie Erkende Verhuizers.

Verhuizen naar Spanje

Montejaque Spanje

Verhuizen naar Spanje met Mondial Movers International

Mondial Movers als uw verhuisbedrijf heeft veel voordelen niet alleen omdat wij lid zijn van de brancheorganisatie Erkende Verhuizers maar ook de volgende voordelen:

Verhuisverzekering

Verhuizen is mensenwerk er kan altijd iets kleins misgaan. Hoe bent u dan verzekerd? Ook deze zaken verzorgen wij voor u. Als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een gesmeerde verhuizing.

Verhuizen naar Spanje via groupage rit

Wanneer u gaat verhuizen wilt graag besparen op de kosten, omdat wij dagelijks door heel Europa verhuizingen uitvoeren komen wij vaak in Spanje en omliggende landen. Hierdoor is het vaak mogelijk om uw verhuizing te combineren. Op de pagina Overzicht Internationale ritten kunt u al onze komende ritten terugvinden.

Particuliere en Zakelijke verhuizingen naar Spanje

Mondial Movers International is een wereldwijde speler in internationale verhuizingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit gegeven heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Vele extra mogelijkheden

Vrijblijvende offerte aanvragen

Gaat u internationaal verhuizen en wilt u een complete inboedel laten verhuizen dan komt er, in overleg een taxateur langs (in alle landen van Europa) om het volume te bepalen en uw verhuiswensen door te spreken. Als er een kleine inboedel of enige stukken verhuisd gaan worden kunt u volstaan met het invullen van een vragenlijst. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de VerhuisApp, een ideaal hulpmiddel als u snel een offerte wil ontvangen voor internationaal verhuizen

Onze accountmanager neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele aanvullende vragen te stellen.

Binnen de overeengekomen termijn krijgt u een concurrerende offerte binnen, gebaseerd op de door u verstrekte informatie en natuurlijk rekening houdend met al uw wensen.

Natuurlijk kunt u ook rekenen op ons advies om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Informatie of een vrijblijvende offerte? Wij helpen u graag.

[contact-form-7 id=”2450″ title=”Contactformulier algemeen”]

Toelichting documenten en Checklist verhuizen

Landkaart Spanje

Spanje is lid van de Europese Unie. Dit heeft het voordeel dat u geen rekening dient te houden met speciale eisen op vlak van documenten. Wel dient u over een geldig paspoort te beschikken en moet uw rijbewijs geschikt zijn om mee in het buitenland te rijden. Houd er wel rekening mee dat een inschrijving in de gemeente waarin u gaat wonen verplicht is. Doe dit bij voorkeur zo snel mogelijk na het plaatsvinden van de verhuizing.

Op de website red2000.com vind u meer informatie over regio’s, religie, steden en cultuur in Spanje.

Checklist verhuizen en Servicepagina: