Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Projectmanagement

Om bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen op alle niveaus van dienst te kunnen zijn, bieden wij Mondial Movers Projectmanagement aan. Hiermee komen we tegemoet aan de vraag van zakelijke klanten naar een totaalpakket. Bij een zakelijke verhuizing komt tenslotte veel meer kijken dan alleen het verhuizen van de inventaris.

Ontzorgen

Mondial Movers Projectmanagement is een samenwerkingsverband tussen Mondial Movers en diverse specialisten (waaronder Marts projectmanagement) die samen uw organisatie volledig kunnen ontzorgen. Wij staan klanten bij op het gebied van verhuis-, huisvesting- en algemeen management. Dit kan in combinatie met de daadwerkelijke verhuizing, maar het kan ook als onafhankelijke dienstverlening worden ingezet.
Projectmanagement kan bijvoorbeeld ingezet worden op het moment dat een organisatie een andere visie op de werkplek door wil voeren (zoals een ruimere indeling vanwege de coronamaatregelen). Ook bij een uitbreiding of inkrimping kan Mondial Movers Projectmanagement ingeschakeld worden om het gehele traject van (interne) herhuisvesting te begeleiden. Dit varieert van het inventariseren van de wensen van medewerkers, tot het maken van een ontwerp, een begroting en de daadwerkelijke uitvoering. Mondial Movers Projectmanagement heeft de regie in handen en heeft zowel oog voor de grote lijnen als de details. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt zodat medewerkers weinig hinder ondervinden van de werkzaamheden en zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen in de nieuwe situatie.

projectmanagement ICE-verhuizer

Opslagruimte

Mocht er tussentijds opslagruimte nodig zijn voor het meubilair, dan heeft Mondial Movers de mogelijkheid om de inventaris tijdelijk (voor korte of langere periode) op te slaan in één van onze opslagloodsen in Nederland. Wanneer er vanuit de klant wordt aangegeven dat bepaalde items / meubelstukken niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd dan zoekt Mondial Movers een verantwoorde oplossing. Dat kan bijvoorbeeld door het te restylen of te doneren aan een goed doel. Mondial Movers heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en kiest er bewust voor om duurzame oplossingen te zoeken voor overtollige inventaris.

Kortom: Mondial Movers Projectmanagement denkt op alle niveaus mee en ondersteunt uw organisatie als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.