Verhuizen naar België

Mondial Movers

Heeft u plannen om te verhuizen naar België? Neem dan de tijd voor een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding voorkomt namelijk nare verrassingen tijdens de verhuizing. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kunt u rekenen op de expertise van Mondial Movers International. Een organisatie met ervaring in verhuizingen binnen Europa.

Mondial Movers International is een Erkende Verhuizer en lid van de IAM, u kunt dus rekenen op vertrouwde en gecontroleerde kwaliteit.

Landkaart België

Informatie of een offerte aanvragen

Gaat u internationaal verhuizen en wilt u een complete inboedel laten verhuizen dan komt er, in overleg, een taxateur langs (in alle landen van Europa) om het volume te bepalen en uw verhuiswensen door te spreken. Als er een kleine inboedel of enige stukken verhuisd gaan worden is het invullen van een vragenlijst voldoende. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de VerhuisApp, een ideaal hulpmiddel als u snel een offerte wil ontvangen voor uw verhuizing.

Onze accountmanager neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele aanvullende vragen te stellen.

Binnen de overeengekomen termijn krijgt u een concurrerende offerte binnen, gebaseerd op de door u verstrekte informatie en natuurlijk rekening houdend met al uw wensen.

Natuurlijk kunt u rekenen op ons advies om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Heeft u interesse? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons via onderstaande pagina.

Meer over verhuizen naar België met Mondial Movers

Verhuizen met Mondial Movers heeft meerdere voordelen zoals een all-risk verzekering of landelijke opslag mogelijkheden, hieronder een opsomming.

Verhuisverzekering

Bij iedere verhuizing kan wat gebeuren een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook deze zaken verzorgen wij voor u. Als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een gesmeerde verhuizing.

Erkende Verhuizer

Mondial Movers is aangesloten bij de organisatie Erkende Verhuizers, wij dienen te voldoen aan bepaalde eisen die opgelegd zijn door de Organisatie Erkende Verhuizers. Wij staan garant voor een zorgeloze en ordelijke verhuizing.

Opslag

Vaak kan het voorkomen dat uw (tijdelijke) opslag nodig heeft tijdens uw verhuizing. Mondial Movers bied hiervoor verschillende oplossing. Opslag geregeld door de verhuizer of via het voordelige Self-Storage.

Lees meer over de mogelijkheden op de pagina Opslag.

Zakelijke Verhuizingen naar België

Mondial Movers is met Mondial Movers International een wereldwijde speler in internationale verhuizingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Vele extra mogelijkheden

Landinformatie over verhuizen naar België

Wanneer u gaat verhuizen naar België is het handig om meer informatie te verzamelen, hieronder ziet u een overzicht van belangrijke punten om rekening mee te houden:

Huisvesting

Het kopen, huren en verkopen van een huis, daarnaast informatie over de beschikbare subsidies en de adresgegevens van belangrijke instellingen.

Scholen & Onderwijs

Welke scholen zijn er? En wat zijn de regels en lestijden van deze scholen?

Nutsvoorzieningen

Informatie over gas, water, licht, elektra, telefonie, televisie en internet, daarnaast ook de contactgegevens van de aanbieders vermeld.

Sociale voorzieningen

Zaken als pensioen, uitkering, kinderbijslag en subsidies plus de adresgegevens van belangrijke instanties.

Verzekeringen

Informatie over de verschillende soorten verzekeringen zoals zorgverzekering, aansprakelijkheid, auto,woning en meer. Tevens de adresgegevens van verzekeraars.

Het is niet altijd mogelijk om in Nederland verzekerd te blijven, u kunt dan uitwijken naar: Partena zorgverzekeraar de meest populaire partij in België voor uw zorgverzekering.

Belastingen

Welke belastingen moet u in België betalen? Informatie over wegenbelasting, inkomstenbelasting en meer. Een overzicht van de instanties waar u mee te maken krijgt.

Invoeren

Wat mag u allemaal invoeren? Informatie over het invoeren van vrije goederen, motorvoertuigen, dieren, planten en uitzonderingen.

Grensinfopunt

Meer informatie kunt u vinden op de website van grensinfopunt op deze website kunt u veel informatie vinden over wonen, werken, studeren en praktische informatie.

Checklist Verhuizen

Vergeet niet onze handige checklist verhuizen, op deze lijst kunt u gemakkelijk en overzichtelijk uw verhuizing bijhouden.