Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizen naar België

Verhuizen naar België, heeft u plannen of al het besluit genomen om te verhuizen naar België? Dan zoekt u waarschijnlijk een goed en betrouwbaar verhuisbedrijf om uw verhuizing met expertise uit te voeren. Mondial Movers is een verhuisbedrijf wie veel ervaring heeft met internationale verhuizingen. Daarom kunt u rekenen op de expertise van Mondial Movers International, een organisatie met ervaring in verhuizingen binnen Europa.

Bovendien is Mondial Movers International een Erkende Verhuizer en lid van de IAM, u kunt dus rekenen op vertrouwde en gecontroleerde kwaliteit.

Verhuizen België van en naar

Informatie of een offerte aanvragen

Gaat u internationaal verhuizen en wilt u een complete inboedel laten verhuizen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden. Natuurlijk kunt u rekenen op ons advies om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

[contact-form-7 id=”5591″ title=”Offerte particulieren”]

Waarom verhuizen naar België met Mondial Movers?

Verhuizen met Mondial Movers kent meerdere voordelen zoals een all-risk verzekering of landelijke opslag mogelijkheden, hieronder een toelichting van de voordelen van ons verhuisbedrijf.

Verhuisverzekering

Bij iedere verhuizing kan wat gebeuren, een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook deze zaken verzorgen wij voor u, als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een stressvrije verhuizing.

Erkende Verhuizer

Mondial Movers is aangesloten bij de organisatie Erkende Verhuizers, wij dienen te voldoen aan verschillende eisen die opgelegd zijn door de organisatie Erkende Verhuizers. Wij staan garant voor een zorgeloze en ordelijke verhuizing.

Opslag tijdens de verhuizing

Vaak kan het voorkomen dat u (tijdelijke) opslag nodig heeft tijdens uw verhuizing. Mondial Movers biedt hiervoor verschillende oplossingen. Opslag geregeld door het verhuisbedrijf of via het voordelige Self-Storage Inboedelhotel.

Lees meer over alle opslagmogelijkheden op de pagina Opslag.

Zakelijk verhuizen naar België

Mondial Movers is een wereldwijde speler in internationale verhuizingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Vele extra mogelijkheden

Landkaart België

Landinformatie België

Wanneer u gaat verhuizen naar België is het handig om meer informatie te verzamelen, hieronder ziet u een overzicht van belangrijke punten om rekening mee te houden:

Huisvesting

Het kopen, huren en verkopen van een huis, daarnaast informatie over de beschikbare subsidies en de adresgegevens van belangrijke instellingen.

Scholen & Onderwijs

Welke scholen zijn er? En wat zijn de regels en lestijden van deze scholen?

Nutsvoorzieningen

Informatie over gas, water, licht, elektra, telefonie, televisie en internet, daarnaast ook de contactgegevens van de aanbieders vermeld.

Sociale voorzieningen

Zaken als pensioen, uitkering, kinderbijslag en subsidies plus de adresgegevens van belangrijke instanties.

Verzekeringen

Informatie over de verschillende soorten verzekeringen zoals zorgverzekering, aansprakelijkheid, auto,woning en meer. Tevens de adresgegevens van verzekeraars.

Het is niet altijd mogelijk om in Nederland verzekerd te blijven, u kunt dan uitwijken naar: Partena zorgverzekeraar de meest populaire partij in België voor uw zorgverzekering.

Belastingen

Welke belastingen moet u in België betalen? Informatie over wegenbelasting, inkomstenbelasting en meer. Een overzicht van de instanties waar u mee te maken krijgt.

Invoeren

Wat mag u allemaal invoeren? Informatie over het invoeren van vrije goederen, motorvoertuigen, dieren, planten en uitzonderingen.

Grensinfopunt

Meer informatie kunt u vinden op de website van grensinfopunt op deze website kunt u veel informatie vinden over wonen, werken, studeren en praktische informatie.

Checklist Verhuizen

Vergeet niet onze handige checklist verhuizen, op deze lijst kunt u gemakkelijk en overzichtelijk uw verhuizing bijhouden.