Internationaal Verhuizen

Mondial Movers

Mondial Movers is uw partner voor internationaal verhuizen!

Internationaal verhuizen, of het nu gaat om de verhuizing van enkele stuks inboedel binnen Europa of de verhuizing van een complete fabriek naar het andere eind van de wereld. Onze medewerkers kunnen de verhuizing optimaal vertrouwd voor u regelen.

Verhuizen met een Erkende Internationale Verhuizers

Mondial Movers is een organisatie van erkende verhuisbedrijven, gericht op internationaal verhuizen. In Nederland telt onze organisatie bovendien 27 vestigingen. Al deze vestigingen zijn aangesloten bij de European Moving Group een Europese organisatie waar 400 verhuisbedrijven zijn aangesloten.

Kortom wanneer u verhuist met Mondial Movers International bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing of emigratie. Al met al geeft dit de zekerheid dat uw verhuizers weten waar ze mee bezig zijn. Zij zijn op de hoogte van alle wetten en regels die van toepassing zijn in het land van bestemming.

Internationaal verhuizen binnen Europa of Overzee

Wanneer u Internationaal wilt gaan verhuizen hebben wij dit onderverdeeld in twee soorten. Verhuizen binnen Europa en Overzee verhuizingen bijvoorbeeld Azië, Amerika of Afrika.

Verhuizen binnen EuropaVerhuizen Wereldwijd Overzee-DeapSea

Groupageritten, Internationale verhuizingen in combinatie

Door het grote aantal internationale verhuizingen in combinatie (groupage) dat wij iedere week uitvoeren zijn er altijd mogelijkheden om te combineren. Wij kunnen u daardoor garanderen dat uw verhuizing op het overeengekomen moment wordt uitgevoerd.

De meest recente groupage ritten kunt u vinden op:

Overzicht Internatonale Ritten