Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Internationaal verhuizen

Mondial Movers International is uw persoonlijke assistent als het gaat om internationaal verhuizen. Ons team coördineert verhuizingen over de hele wereld en begeleidt u tijdens het gehele traject. Van het regelen van het papierwerk tot aan de aflevering van uw inboedel.

Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met onze afdeling International:
+31 78 303 8412 / mmi@mondial-movers.nl

Onze service

Inpakken

Bij een internationale verhuizing (over land of over zee) is het extra belangrijk om uw inboedel goed in te pakken. Onze verhuizers hebben daarvoor speciaal de opleiding Export Packer gevolgd, waardoor zij uw inboedel dusdanig inpakken, dat het na een lange reis in goede staat op de nieuwe bestemming arriveert.

Groupageritten Europa

Wij voeren wekelijks een groot aantal internationale verhuizingen uit in Europa. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden om uw inboedel te verhuizen in combinatie (groupage) met een andere rit. Bekijk een overzicht van de groupageritten die de komende tijd ingepland staan.

Overzee verhuizen

Mondial Movers International verzorgt niet alleen verhuizingen binnen Europa, maar over de hele wereld. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de expertise in huis om uw inboedel overzee te verhuizen van en naar iedere gewenste bestemming. Wij hebben een uitgebreid netwerk van agenten over de hele wereld en nemen uw zorgen volledig uit handen.

Videotaxatie

Een ideale optie voor internationale verhuizingen: de mogelijkheid om een videotaxatie te laten doen door Mondial Movers International. Via een speciale app kan een taxateur meekijken terwijl u door uw huis loopt en via de camerafunctie alle kamers in het huis laat zien. Na afloop vult de verhuisspecialist een inventarislijst in om het volume te bepalen. Op deze manier kan er in een kort tijdsbestek een offerte worden aangeboden.

Opslag inboedel

Mondial Movers International beschikt over diverse vestigingen in Nederland. Bij elke vestiging is er de mogelijkheid om uw inboedel voor korte of langere tijd op te slaan. Onze opslagcontainers zijn uitstekend geconditioneerd waardoor uw inboedel veilig voor een langere periode in opslag staat.

Verzekering

Met zorg en aandacht wordt uw inboedel verhuisd. Mocht er echter schade ontstaan, dan is het belangrijk om een goede verzekering te hebben. Via Mondial Movers International kunt u een Allrisk-transportpolis afsluiten waarmee u verzekerd bent voor eventuele schade aan uw inboedel.

Office Moving Alliance

Mondial Movers is internationaal een bekende partner en maakt onderdeel uit van de Office Moving Alliance (OMA).

De Office Moving Alliance is een internationaal netwerk van professionele projectverhuizers. Inmiddels zijn er in totaal 42 deelnemers. Mondial Movers is de enige vertegenwoordiger van Nederland. Door het wereldwijde netwerk van de OMA kunnen grootschalige projecten gerealiseerd worden. Een mooi voorbeeld daarvan is de verhuizing van het NAVO-hoofdkwartier in Brussel.

Bekijk de nieuwe website van de Office Moving Alliance Europe.

Office Moving Alliance