Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Opleidingen

Alle Mondial Movers verhuisbedrijven zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dat betekent dat onze verhuizers minimaal de erkende opleidingen van de brancheorganisatie hebben gevolgd. Onze professionals kunnen daarmee gegarandeerd uw verhuizing zorgvuldig en soepel uitvoeren.

Mondial Movers gaat echter nog een stap verder en heeft de afgelopen jaren, in samenwerking met opleidingsinstituten, diverse eigen opleidingen ontwikkeld. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Daarnaast willen we inspelen op de ontwikkelingen op de markt en de veranderende behoefte van de klanten.

Mondial Movers ontwikkelde de afgelopen jaren de volgende opleidingen.

ICE-verhuizer

ICE is de afkorting voor ICT verhuizingen, cablemanagement en ergonomie advies. Een ICE-verhuizer is in staat om ICT-apparatuur op correcte wijze te verhuizen en aan te sluiten én om de bekabeling op professionele wijze te ordenen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de werkplek ergonomisch ingesteld wordt.

opleidingen mondial movers

Servicemedewerker

Mondial Movers ontwikkelde haar eigen opleiding tot servicemedewerker om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van zakelijke- en zorgklanten naar flexibel, breed inzetbaar personeel. De servicemedewerker ondersteunt de facilitaire afdeling van een organisatie en is het eerste aanspreekpunt voor bewoners, medewerkers en leveranciers als het gaat om kleine werkzaamheden of het melden van storingen. De servicemedewerker voert tevens klein, technisch onderhoud uit. Het voordeel is dat de servicemedewerker per dagdeel in te huren is, waardoor hij een flexibele schil van de organisatie vormt.

Zorgverhuizer

Mondial Movers heeft een speciale afdeling die zich richt op het verhuizen van zorginstellingen. Deze verhuizingen vereisen een andere aanpak omdat bewoners te maken hebben met specifieke zorgvragen. Hoe ga je daarmee om? In de opleiding Zorgverhuizer, ontwikkeld in samenwerking met het Horizon College, leren verhuizers hoe ze een zorgverhuizing zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

Arthandler

De opleiding Arthandler gaat dieper in op het verhuizen van kunst dan in de reguliere opleiding tot verhuizer gebeurt. Een kunstverhuizer houdt rekening met de opbouw van een kunstwerk en de specifieke omstandigheden die voor een kunstwerk noodzakelijk zijn om in goede staat te blijven. Arthandlers zorgen ervoor dat een kunstobject tijdens het vervoer goed beschermd is, ook als het gaat om het verhuizen van installaties.

Handyman

De opleiding tot handyman heeft Mondial Movers in samenwerking met het Da Vinci College ontwikkeld. De handyman is zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten inzetbaar en kan allerlei klussen uitvoeren, zoals het (de)monteren van meubilair en het ophangen van gordijnrails en schilderijen. De opleiding is in 2011 overgedragen aan het Verhuiscollege van de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Het is dan ook een officieel geregistreerde vakopleiding.

Social return on investment: opleiding Verhuismedewerker

Mondial Movers heeft in het kader van social return on investment in 2018 een eigen opleiding ontwikkeld: ‘Verhuismedewerker’. Deze praktische opleiding is bedoeld voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waaronder jongeren, zij-instromers en statushouders. Bij Mondial Movers krijgen ze met de cursus de gelegenheid om praktijkervaring op te doen en om een diploma te behalen. De opleiding wordt individueel gevolgd, waardoor er alle ruimte is voor persoonlijke begeleiding door een praktijkopleider van het verhuisbedrijf. Met behulp van een interactief boek worden alle aspecten van het verhuisvak doorlopen.

De opleiding is ontwikkeld in samenwerking met Locus en De Normaalste Zaak. Mondial Movers hoopt hiermee mensen een kans te geven op de arbeidsmarkt. Het streven is om bij gebleken geschiktheid een baan aan te bieden bij ons bedrijf.


Vacature

Mondial Movers groeit en is op zoek naar versterking van onze verhuisteams in heel Nederland.
Interesse om aan de slag te gaan bij ons verhuisbedrijf? Solliciteer dan op de vacature voor verhuizer of chauffeur-verhuizer! We hebben momenteel vacatures bij vestigingen in het hele land.