Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zakelijke verhuizing

Mondial Movers voert dagelijks door het hele land verhuizingen uit voor uiteenlopende opdrachtgevers: van bedrijven en scholen tot bibliotheken, archieven en overheidsinstellingen. Duurzaamheid en kwaliteit zijn kernbegrippen bij een zakelijke verhuizing.

Keurmerk Sociale Onderneming

Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een projectverhuizing goed voor te bereiden zodat deze soepel verloopt en het werkproces van de klant niet wordt verstoord. Daarnaast kunnen wij uw organisatie ondersteunen als het gaat om het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. Mondial Movers is namelijk gecertificeerd voor het Keurmerk Sociale en Duurzame Onderneming. Dit is een bevestiging van onze inzet voor de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Daarnaast zijn we toegelaten tot het Koplopernetwerk van MVO Nederland.

Lees meer over ons MVO-beleid.

Circulair opruimen

In onze gehele bedrijfsvoering hanteren wij maatschappelijk verantwoord ondernemen als uitgangspunt. Mondial Movers is onder meer vooruitstrevend op het gebied van circulair verhuizen.
Na afloop van een verhuizing staan klanten vaak voor een grote uitdaging: wat te doen met het overtollige meubilair dat niet mee gaat naar de nieuwe locatie? Mondial Movers helpt haar klanten met deze vraag. Door de vele connecties die wij hebben kunnen wij een nieuwe bestemming vinden voor de inventaris (via reuse, refurbish of repurpose). Het mes snijdt daarmee aan twee kanten: overtollig meubilair krijgt een tweede leven en het milieu wordt niet belast.

Elektrisch verhuizen

In 2011 had Mondial Aad de Wit Verhuizingen (werkzaam in de regio Amsterdam) de primeur met de allereerste elektrische verhuiswagen ter wereld. Sindsdien is het elektrische wagenpark steeds verder uitgebreid. Niet alleen in Amsterdam, maar ook in diverse andere steden zijn er mogelijkheden voor een elektrische verhuizing.

Kwaliteit

Naast onze inzet op het gebied van duurzaamheid, kenmerkt Mondial Movers zich door kwaliteit van dienstverlening. Alle aangesloten Mondial bedrijven zijn gecertificeerd als Erkend Verhuizer.

Mondial Movers beschikt daarnaast over de volgende ISO-certificaten:

Aanpak zakelijke verhuizing

Onze projectleiders beginnen in een vroeg stadium met de voorbereiding van een zakelijke verhuizing. Dat bekent dat er gesprekken worden gevoerd bij de klant en de wensen en eisen geïnventariseerd worden. Vervolgens wordt er een gedetailleerde planning per afdeling gemaakt.
Mondial Movers kan snel acteren en op iedere situatie inspelen: ongeacht de grootte van de organisatie en de te verhuizen materialen. Of het nu gaat om het verplaatsen van duizenden werkplekken, de verhuizing van kilometers archief of om een interne verhuizing van een paar zware stukken: Mondial Movers heeft de regie in handen en de klant kan erop vertrouwen dat er volgens schema wordt gewerkt.

ICE-verhuizer

Mondial Movers heeft voor de verhuizers een speciale opleiding tot ICE-verhuizer ontwikkeld. ICE is de afkorting voor: ict-verhuizing, cablemanagement en ergonomisch advies. Dit houdt in de praktijk in dat de verhuizers bij een kantoorverhuizing alle apparatuur op correcte wijze aansluiten en de bekabeling professioneel ordenen. Daarnaast worden de werkplekken ergonomisch ingesteld.  

Handyman en servicemedewerker

Om onze klanten volledig te ontzorgen bij een zakelijke verhuizing biedt Mondial Movers de mogelijkheid om een handyman in te zetten. De handyman is verantwoordelijk voor het (de)monteren van meubilair en andere klussen (zoals het bevestigen van raamdecoratie en het ophangen van lampen). Verder bieden wij de mogelijkheid om één van onze servicemedewerkers in te huren, om uw facilitaire organisatie te ondersteunen. De servicemedewerker voert diverse werkzaamheden uit: van klein technisch onderhoud tot het begeleiden van storings- en servicemonteurs.

Opslag- en beheersysteem MoBis

Mondial Movers heeft vestigingen in heel Nederland, waardoor er altijd een locatie in de buurt is om de (tijdelijke) overtollige inventaris op te slaan. Om klanten goed inzicht te bieden in wat er precies in opslag staat, heeft Mondial Movers het circulaire opslag- en beheersysteem MoBis ontwikkeld. Het doel hiervan is om hergebruik binnen de eigen organisatie te stimuleren. Lees meer over MoBis.

Projectmanagement

Mondial Movers gaat een stapje verder dan alleen kantoorverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Zo kunnen wij voor u het volledige projectmanagement verzorgen. Wij hebben een team van professionals klaar staan die direct inzetbaar zijn op locatie om uw organisatie, in deze moeilijke tijd vanwege het coronavirus, te ondersteunen. Zij zorgen ervoor dat projecten draaiende blijven. Lees meer over Mondial Movers Projectmanagement.