Verhuizen naar Engeland

Mondial Movers

Verhuizen naar Engeland met Erkend verhuizer Mondial Movers. Wekelijks voeren wij verhuizingen uit naar Engeland, niet alleen particulier maar ook zakelijke verhuizingen. Doordat wij veel ervaring hebben kunnen wij uw verhuizing zorgeloos uitvoeren. Profiteer nu van de voordelen van Mondial Movers als uw verhuisbedrijf!

Verhuizen naar Engeland met Mondial Movers
Verhuizen naar Engeland met Mondial Movers

Waarom Mondial Movers als uw verhuisbedrijf

Mondial Movers is als verhuisbedrijf veel aanwezig in Engeland. Wij verhuizen veel gezinnen maar ook bedrijven van en naar Engeland. Hieronder geven wij u een aantal voordelen van Mondial Movers als uw verhuisbedrijf.

Groupageritten

Mede omdat wij veel verhuizingen uitvoeren door heel Europa en Engeland hebben wij een pagina met het actuele rittenoverzicht. Het is vaak ook mogelijk om uw verhuizing naar Engeland te combineren, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Ook zakelijke verhuizingen

Mondial Movers heeft met haar Unit Mondial Movers International een wereldwijde speler in internationale verhuizingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit gegeven heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Ook zakelijke verhuizingen
  • Vele extra mogelijkheden

All risk verhuisverzekering

Wat als er onderweg iets misgaat? Hoe bent u dan verzekerd? Ook deze zaken verzorgen wij voor u. Als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een vlekkeloze verhuizing.

Hoe werkt het

Gaat u internationaal verhuizen en wilt u een complete inboedel laten verhuizen dan komt er, in overleg,  een taxateur langs (in alle landen van Europa) om het volume te bepalen en uw verhuiswensen door te spreken. Als er een kleine inboedel of enige stukken verhuisd gaan worden kunt u volstaan met het invullen van een vragenlijst. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de VerhuisApp, een ideaal hulpmiddel als u snel een offerte wil ontvangen voor internationaal verhuizen

Onze accountmanager neemt vervolgens contact met u op (via e-mail) om uw aanvraag te bevestigen en eventuele aanvullende vragen te stellen.

Binnen de overeengekomen termijn krijgt u een concurrerende offerte binnen, gebaseerd op de door u verstrekte informatie en natuurlijk rekening houdend met al uw wensen.

Natuurlijk kunt u ook rekenen op ons advies om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Informatie of een offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over uw verhuizing naar Engeland? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.


Verhuizen naar Engeland

Op de website MondialMoversInternational.nl vindt u aanvullende informatie over de onderwerpen:

Landkaart Engeland

Huisvesting

Het kopen, huren en verkopen van een huis. Daarnaast informatie over de beschikbare subsidies en de adresgegevens van belangrijke instellingen.

Scholen / onderwijs

Welke scholen zijn er? En wat zijn de regels en lestijden van deze scholen?

Nutsvoorzieningen

Informatie over gas, water, licht, elektra, telefonie, televisie en internet. Daarnaast ook de contactgegevens van de aanbieders vermeld.

Sociale voorzieningen

Zaken als pensioen, uitkering, kinderbijslag en subsidies plus de adresgegevens van belangrijke instanties.

Verzekeringen

Informatie over de verschillende soorten verzekeringen zoals ziektekosten, aansprakelijkheid, auto, boot en meer. Tevens de adresgegevens van verzekeraars.

Belastingen

Welke belastingen moet u betalen? Informatie over wegenbelasting, inkomstenbelasting en meer. Een overzicht van de instanties waar u mee te maken krijgt.

Invoeren

Wat mag u allemaal invoeren? Informatie over het invoeren van vrije goederen, motorvoertuigen, dieren, planten en uitzonderingen.

Specifieke landinformatie

Wilt u meer weten over het dagelijkse leven in Engeland of andere onderwerpen zoals tradities, overheid of cultuur bekijkt u dan de website projectbritain.com.