Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizen

Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, biedt vele soorten verhuizingen en aanvullende verhuisdiensten aan.

Mondial Movers Verhuisdoos, Verhuizen

Verhuisbedrijf Mondial Movers is er voor de particuliere verhuizing of een verhuizing naar het buitenland, maar ook gespecialiseerde verhuizingen zoals bedrijfsverhuizingen of zorgverhuizingen. Mondial Movers is de verhuisspecialist op welk verhuisvlak dan ook.

Naast verhuizen hebben wij ook ook tal van aanverwante diensten, variërend van de handyman tot facility warehousing.

Op 27 locaties in Nederland staan onze erkende verhuizers klaar om u te verhuizen of om u te assisteren bij facilitaire werkzaamheden.

De soorten verhuizingen welke Mondial movers aanbiedt

Op het onderstaande overzicht kunt u een keuze maken uit de verschillende soorten verhuizingen welke wij u aanbieden.

Verhuizen binnen Nederland

Mondial Movers heeft ruime ervaring met verhuizingen in Nederland en verder. Of het nu gaat om een kleine verhuizing of een complete verhuizing wij nemen u deze zorg uit handen.

Als hoofdactiviteit bieden wij verhuizen aan, maar naast het verhuizen bieden wij ook aanvullende verhuisdiensten aan zoals (tijdelijke) Opslag voor uw inboedel tijdens uw verhuizing of het gebruik van onze handyman diensten.

Verhuizen binnen Nederland


Zakelijke verhuizing

Voor de zakelijke verhuizingen heeft Mondial Movers medewerkers met zelf ontwikkelde opleidingen. Dit kan gaan om de ICE verhuizers maar ook de handyman diensten, vanzelfsprekend dat wij door deze specialiteiten uw zakelijke verhuizing zorgeloos kunnen uitvoeren.

Bedrijven en Verhuizen


Projectverhuizing

Doordat wij ervaring hebben met meerdere Projectverhuizingen voor Bedrijven, Organisaties en Stichtingen kunnen wij de verhuizing perfect uitvoeren. Mondial Movers bezit meerdere vaardigheden om een Projectverhuizing adequaat uit te voeren.

Projectverhuizingen


Zorgverhuizing

Alle Mondial vestigingen zijn een Erkende Zorgverhuizer, wij voeren regelmatig grote zorgverhuizingen uit. Dit kan gaan om complete verzorgingshuizen, verpleeghuizen en revalidatiecentra. Maar ook verzorgen wij individuele verhuizingen naar of binnen de zorg.

Zorgverhuizingen


Internationaal verhuizen naar het Buitenland

Mondial Movers International is uw partner voor een verhuizing naar het Buitenland, dit kan binnen Europa zijn maar ook Overzee buiten Europa.

Alle Mondial Movers vestigingen zijn aangesloten bij de EMG (European Moving Group) waarbij 400 verhuisbedrijven zijn aangesloten. Daar staat tegenover dat u bent verzekerd dat wij uw verhuizing perfect kunnen uitvoeren.

Internationale verhuizingen


Aanvullende verhuisdiensten

Mondial Movers heeft als kernactiviteit verhuizen. Daarnaast bieden wij nog vele andere aanvullende diensten aan die gerelateerd zijn aan verhuisdiensten.

Extra verhuisdiensten van Mondial Movers

Opslag

U heeft opslag of tijdelijke opslag nodig, wij bieden hiervoor de perfecte oplossing. Door middel van Opslag rondom uw Verhuizing of Self Storage Inboedelhotel verreweg de meest goedkope oplossing voor uw opslagprobleem.

Leest u meer over de opslagmogelijkheden op de pagina opslag.

Alle Opslag mogelijkheden


Handyman

Rondom een verhuizing moeten er altijd veel klussen uitgevoerd worden. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van schilderijen of lampen, het aanbrengen van plankjes en zo zijn er nog tal van andere klusjes die na de verhuizing op u staan te wachten.

Mondial Movers heeft een vast aantal handyman in dienst om u hierbij van dienst te zijn.

Handyman


Verkoopstyliste

Wanneer u gaat verhuizen en u heeft uw huidige woning nog niet verkocht dan kan de Mondial Verkoopstyliste u van dienst zijn.

De Mondial Verkoopstyliste maakt uw woning aantrekkelijk in de ogen van potentiële kopers door middel van stylingtips en simpele aanpassingen.

Verkoopstyliste

Advies of vrijblijvende offerte

Voor al uw vragen over uw verhuizing kunt u contact opnemen met zowel ons kantoor in Alblasserdam maar ook met de lokale Mondial vestiging.

Snel een offerte traject in gang zetten is natuurlijk helemaal geen probleem, kortom even het contactformulier invullen en de vriendelijke verhuizers komen in actie!

Of gemakkelijk via de Mondial Movers VerhuisApp

Via de Mondial Verhuisapp kunt u gemakkelijk en kosteloos een offerte via uw telefoon aanvragen. Lees meer over de Mondial Verhuisapp via de website verhuisapp.nl

Verhuizen binnen Nederland met Mondial Movers