Verhuizen

Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, biedt vele soorten verhuizingen en aanvullende verhuisdiensten aan.

Mondial Movers Verhuisdoos, Verhuizen

Verhuisbedrijf Mondial Movers voor particuliere verhuizing of een verhuizing naar het buitenland, maar ook gespecialiseerde verhuizingen zoals bedrijfsverhuizingen of zorgverhuizingen. Mondial Movers is de verhuisspecialist op welk verhuisvlak dan ook.

Naast verhuizen hebben wij ook ook tal van aanverwante diensten, variërend van de handyman tot facility warehousing.

Op 28 locaties in Nederland staan onze erkende verhuizers klaar om u te verhuizen of om u te assisteren bij facilitaire werkzaamheden.

Direct door naar de aanvullende diensten of lees verder.


De soorten verhuizingen welke Mondial movers aanbied

Op onderstaande overzicht kunt u een keuze maken uit verschillende soorten verhuizingen welke wij aanbieden.

Verhuizen binnen Nederland

Mondial Movers heeft ruime ervaring met verhuizingen in Nederland en verder. Of het nu gaat om een kleine verhuizing of een complete verhuizing wij nemen u deze zorg uit handen.

Als hoofdactiviteit bieden wij verhuizen aan, maar naast het verhuizen bieden wij ook aanvullende verhuisdiensten aan zoals (tijdelijke) Opslag voor uw inboedel tijdens uw verhuizing of het gebruik van onze handyman diensten.

Lees meer over Verhuizen binnen Nederland

Zakelijke verhuizing

Voor de zakelijke verhuizingen heeft Mondial Movers medewerkers met zelf ontwikkelde opleidingen. Dit kan gaan om de ICE verhuizers maar ook de handyman diensten, vanzelfsprekend dat wij door deze specialiteiten uw zakelijke verhuizing zorgeloos kunnen uitvoeren.

Lees meer over Bedrijven en Verhuizen

Projectverhuizing

Doordat wij ervaring hebben met meerdere Projectverhuizingen voor Bedrijven, Organisaties en Stichtingen kunnen wij de verhuizing perfect uitvoeren. Mondial Movers bezit meerdere vaardigheden om een Projectverhuizing adequaat uit te voeren.

Lees meer over projectverhuizingen

Zorgverhuizing

Alle Mondial vestigingen zijn een Erkende Zorgverhuizer, wij voeren regelmatig grote zorgverhuizingen uit. Dit kan gaan om complete verzorgingshuizen, verpleeghuizen en revalidatiecentra. Maar ook verzorgen wij individuele verhuizingen naar of binnen de zorg.

Lees meer over Zorgverhuizingen

Internationaal verhuizen naar het Buitenland

Mondial Movers International is uw partner voor een verhuizing naar het Buitenland, dit kan binnen Europa zijn maar ook Overzee buiten Europa.

Alle Mondial Movers vestigingen zijn aangesloten bij de EMG (European Moving Group) waarbij 400 verhuisbedrijven zijn aangesloten. Daar staat tegenover dat u bent verzekerd dat wij uw verhuizing perfect kunnen uitvoeren.

Lees meer over Internationale verhuizingen


Aanvullende verhuisdiensten

Mondial Movers heeft als kernactiviteit verhuizen. Daarnaast bieden wij nog vele andere aanvullende diensten aan die gerelateerd zijn aan verhuisdiensten.

Handyman, verhuizer, verhuizing, Mondial Movers

Handyman van Mondial Movers in z’n element

Opslag

U heeft opslag of tijdelijke opslag nodig, wij bieden hiervoor de perfecte oplossing. Door middel van Opslag rondom uw Verhuizing of Self Storage Inboedelhotel verreweg de meest goedkope oplossing voor uw opslagprobleem.

Leest u meer over de opslagmogelijkheden op de pagina opslag.

Bekijk alle Opslag mogelijkheden

Handyman

Rondom een verhuizing moeten er altijd veel klussen uitgevoerd worden. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van schilderijen of lampen, het aanbrengen van plankjes en zo zijn er nog tal van andere klusjes die na de verhuizing op u staan te wachten.

Mondial Movers heeft een vast aantal handyman in dienst om u hierbij van dienst te zijn.

Lees meer over onze Handyman

Verkoopstyliste

Wanneer u gaat verhuizen en u heeft uw huidige woning nog niet verkocht dan kan de Mondial Verkoopstyliste u van dienst zijn.

De Mondial Verkoopstyliste maakt uw woning aantrekkelijk in de ogen van potentiële kopers door middel van stylingtips en simpele aanpassingen.

Lees meer over de Verkoopstyliste

Verhuiswinkel

Als u gaat verhuizen heeft u vaak verhuismaterialen nodig zoals verhuisdozen of verpakkingsmateriaal. In de Mondial Verhuiswinkel vindt u professionele verhuismaterialen speciaal voor uw verhuizing.

Tot de mogelijkheid behoort ook het huren van verhuismaterialen zoals steekwagentjes, meubelrollers, kratten, computerboxen en vele andere dingen.
Bekijk de mogelijkheden van de verhuiswinkel

Verhuis Checklist

Vergeet niet onze Verhuischecklist, op deze handige checklist kunt u aanvinken wat er nog gedaan moet worden voordat, op het moment van de verhuizing en na uw verhuizing.

Gebruik onze Verhuischecklist

Vragen over uw verhuizing

Voor al uw vragen over uw verhuizing kunt u contact opnemen met zowel ons kantoor in Alblasserdam maar ook met de lokale Mondial vestiging.
Snel een offertetraject in gang zetten is natuurlijk helemaal geen probleem, kortom even het contactformulier invullen en de verhuizers komen in actie!

Heeft u interesse in een duurzame verhuizing neem dan nu vrijblijvend contact op met ons via onderstaand contactformulier.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Of gemakkelijk via de Mondial Movers VerhuisApp

Via de Mondial Verhuisapp kunt u gemakkelijk en kosteloos een offerte via uw telefoon aanvragen. Lees meer over de Mondial Verhuisapp via de website verhuisapp.nl

Verhuizen binnen Nederland met Mondial Movers