Verkoopstyliste

Mondial Movers

Met handige stylingtips en simpele aanpassingen maakt de Mondial Verkoopstyliste uw woning aantrekkelijk in de ogen van potentiële kopers.

Ook rommelkamers, zolders en garages worden aangepakt en veranderd in ruime vertrekken zodat de woning groter oogt en er aantrekkelijk uitziet.

verkoopstyliste MondialstylistLizaVlotDe Mondial Verkoopstyliste is opgeleid door House of KiKi en gediplomeerd ingeschreven in het landelijke register Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten.

Doordat de Mondial Verkoopstylist werkt bij een Mondial Verhuisbedrijf bieden wij de dienst aan tegen een aantrekkelijk tarief. Het tarief is afhankelijk van de grootte van de woning en hoeveel werk u de stylist laat doen. De Mondial Verkoopstylist komt graag bij u thuis om gratis en vrijblijvend de verkoopstyling door te spreken en een offerte op te stellen.

Verkoop uw woning sneller met een Mondial Verkoopstylist!

Zo terug verdiend

Uw woning stijgt in waarde van de potentiële koper en daardoor neemt de vraagprijs van uw woning evenredig toe. De investering verdient u al terug voordat u de onderhandeling begint, de koper kiest immers voor uw woning en niet voor die ander!

Heeft u interesse in de Mondial verkoopstyliste neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.