Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 0% aanbeveling

Zorgverhuizing

In een beperkt aantal jaren heeft Mondial Movers zich ontwikkeld tot de toonaangevende verhuizer binnen De Zorg. Dagelijks worden er zorgverhuizingen uitgevoerd.
De huidige situatie is het gevolg van het focussen op een markt met specifieke behoeften.

Zorgverhuizer Mondial Movers

De Zorg kent immers een eigen wijze van werken, besluitvorming en vooral wordt de patiënt, de cliënt, de klant, centraal gesteld

Dit heeft zorgverhuizer Mondial Movers zich gerealiseerd, met als resultaat dat de opleiding tot zorgverhuizer is gestart en dat er voor alle zorginstellingen, van ziekenhuis tot huisartsenpraktijk, een eigen Unit De Zorg beschikbaar is. Een eerste aanspreekpunt voor zorginstellingen is Marcel de Waal, die op basis van kennis en ervaring de juiste actie door de Unit De Zorg in gang kan zetten, met als resultaat een perfecte zorgverhuizing.

Zorgverhuizing: Informatie en vrijblijvend contact

Marcel de Waal is bereikbaar via 078-6990333 en mdewaal@mondial-movers.nl of u kunt gemakkelijk contact opnemen via onderstaand formulier:

[contact-form-7 id=”2450″ title=”Contactformulier algemeen”]

Dat Mondial Movers met de Unit De Zorg een unieke positie inneemt blijkt wel uit het feit dat de inkooporganisaties Intrakoop en Lucrum een zorgverhuizing van Zorgverhuizer Mondial Movers adviseren.

Logo Erkend Zorgverhuizer

Alle vestigingen van Mondial Movers in Nederland dragen met trots het logo Erkend Zorgverhuizer.

Zorgverhuizer logo

Logo van de gediplomeerde Zorgverhuizers van Nederland

Het logo wordt zowel door het bedrijf gebruikt, als ook door de gediplomeerde zorgverhuizers trots op hun bedrijfskleding getoond tijdens een zorgverhuizing.