Particulier en verhuizen

Verhuizer Mondial Movers heeft ruime ervaring in verhuizingen voor de particulier. Met 28 vestigingen door heel het land zijn wij ruim vertegenwoordigd en  bij u in de buurt beschikbaar.

Het zal u duidelijk zijn dat door samenwerking tussen de vestigingen onze mogelijkheden om voor de particulier een passende verhuizing te realiseren groot zijn. Ook bieden wij u het voordeel van dat wij behalen door gezamenlijke inkoop.

Voor een particuliere verhuizing bieden wij verschillende soorten verhuizingen aan, in onderstaand overzicht kunt u een keuze maken

Laten verhuizenAssistentie bij Verhuizing

Extra diensten voor uw verhuizing:

HandymanVerkoopstyliste
All Risk VerhuisvezekeringDe kleine Verhuisklusverzekering
Verhuiswinkel van Mondial Movers

Offerte via de website:

VRAAG HIER SNEL EN MAKKELIJK EEN GRATIS OFFERTE AAN

Offerte via de VerhuisApp:

Wilt u direct zelf aan de slag, gebruik dan onze VerhuisApp en u krijgt binnen 2 dagen een GEGARANDEERDE offerte, zonder dat er een taxateur bij u aan huis komt en zonder dat u ellenlange formulieren moet invullen.

Bespaar kosten en gebruik de VerhuisApp.

Wij bieden verschillende diensten aan die voor u, als particulier, de verhuizing gemakkelijker maakt en de verhuizing spoediger laat verlopen. U kunt een keuze maken uit de particuliere verhuisopties voor verdere informatie.

Onze verhuizers volgen diverse opleidingen om zo gespecialiseerd mogelijk te zijn. Wij bieden onze medewerkers opleidingen aan voor:

Servicepagina

Op de pagina Servicepagina vind u tips en informatie over, voor en na het verhuizen. Handige videos vor het verhuizen en hoe u uw post kunt doorsturen na uw verhuizing.

Kerstmis in Alblasserdam, het team voor de particulier