Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Particulier en verhuizen

Verhuisbedrijf Mondial Movers heeft ruime ervaring in verhuizingen voor de particulier. Met 27 vestigingen door heel het land zijn wij ruim vertegenwoordigd en bij u in de buurt beschikbaar.

Door de goede samenwerking tussen de Mondial Movers vestigingen zijn de mogelijkheden om een passende verhuizing te realiseren groot. Ook bieden wij u het voordeel van dat wij behalen door gezamenlijke inkoop.

Verhuisdiensten

Mondial Movers biedt verschillende verhuisdiensten aan die voor u, als particulier, de verhuizing gemakkelijker maakt en de verhuizing spoediger laat verlopen. U kunt in onderstaand overzicht een keuze maken.

Verhuizen

Laten verhuizenAssistentie bij Verhuizing

Extra diensten voor uw verhuizing

HandymanVerkoopstyliste
VerhuisverzekeringenOpslag
Verhuiswinkel Mondial Movers

Advies en verhuisofferte aanvragen

Wij bieden verschillende manieren aan om snel en vrijblijvend een verhuisofferte aan te vragen. Simpel en snel via het contactformulier of met onze VerhuisApp waarmee wij u binnen 2 dagen kosteloos een volledige offerte kunnen aanbieden.

Offerte via de website:

Via het contactformulier op onze website heeft u snel contact met ons. Wij helpen u graag!

Contact met Mondial Movers

Offerte via de VerhuisApp:

Wilt u direct zelf aan de slag, gebruik dan onze VerhuisApp en u krijgt binnen 2 dagen een GEGARANDEERDE offerte, zonder dat er een taxateur bij u aan huis komt en zonder dat u ellenlange formulieren moet invullen.

Bespaar kosten en gebruik de VerhuisApp.

VerhuisApp Mondial Movers digitaal uw verhuizing aanvragen

Diverse opleidingen voor onze erkende verhuizers

Om uw verhuizing zo goed mogelijk uit te voeren, bieden wij onze verhuizers diverse opleidingen aan om zo gespecialiseerd mogelijk te zijn. Wij bieden onze medewerkers onder andere opleidingen aan voor:

  • Handyman
  • Inboedelverhuizer
  • Voorman inboedelverhuizer
  • Verkoopstyliste

Wij bieden nog meer opleidingen aan, meer informatie kunt u lezen op de pagina Opgeleide Verhuizers

Servicepagina

Op de Servicepagina vindt u tips en informatie over: voor en na het verhuizen. Handige video’s en hoe u uw post kunt doorsturen na uw verhuizing.