Particulier en verhuizen

Verhuisbedrijf Mondial Movers heeft ruime ervaring in verhuizingen voor de particulier. Met 27 vestigingen door heel het land zijn wij ruim vertegenwoordigd en bij u in de buurt beschikbaar.

Door de goede samenwerking tussen de vestigingen zijn de mogelijkheden om een passende verhuizing te realiseren groot. Ook bieden wij u het voordeel van dat wij behalen door gezamenlijke inkoop.

Voor een particuliere verhuizing bieden wij verschillende soorten verhuizingen aan, in onderstaand overzicht kunt u een keuze maken

Verhuisdiensten

Laten verhuizenAssistentie bij Verhuizing

Extra diensten voor uw verhuizing:

HandymanVerkoopstyliste
All Risk VerhuisvezekeringKleine Verhuisklusverzekering
OpslagVerhuiswinkel Mondial Movers

Verhuisofferte aanvragen

Wij bieden verschillende manieren aan om snel en vrijblijvend een verhuisofferte aan te vragen. Simpel en snel via het contactformulier of met onze VerhuisApp waarmee wij u binnen 2 dagen een volledige offerte kunnen aanbieden.

Offerte via de website:

Vraag hier snel en makkelijk een gratis offerte aan.

Offerte via de VerhuisApp:

Wilt u direct zelf aan de slag, gebruik dan onze VerhuisApp en u krijgt binnen 2 dagen een GEGARANDEERDE offerte, zonder dat er een taxateur bij u aan huis komt en zonder dat u ellenlange formulieren moet invullen.

Bespaar kosten en gebruik de VerhuisApp.

VerhuisApp Mondial Movers digitaal uw verhuizing aanvragen

Verschillende verhuisdiensten

Wij bieden verschillende diensten aan die voor u, als particulier, de verhuizing gemakkelijker maakt en de verhuizing spoediger laat verlopen. U kunt een keuze maken uit de particuliere verhuisopties voor verdere informatie.

Diverse opleidingen voor onze erkende verhuizers

Om uw verhuizing zo goed mogelijk uit te voeren, bieden wij onze verhuizers diverse opleidingen aan om zo gespecialiseerd mogelijk te zijn. Wij bieden onze medewerkers onder andere opleidingen aan voor:

Wij bieden nog meer opleidingen aan, meer kunt u lezen op onze pagina Opgeleide Verhuizers

Servicepagina

Op de pagina Servicepagina vindt u tips en informatie over, voor en na het verhuizen. Handige video’s en hoe u uw post kunt doorsturen na uw verhuizing.

Kerstmis in Alblasserdam, het team voor de particulier