Particulier en verhuizen

Verhuizer Mondial Movers heeft ruime ervaring in verhuizingen voor de particulier. Met 28 vestigingen door heel het land zijn wij ruim vertegenwoordigd en  bij u in de buurt beschikbaar.

Het zal u duidelijk zijn dat door samenwerking tussen de vestigingen onze mogelijkheden om voor de particulier een passende verhuizing te realiseren groot zijn. Ook bieden wij u het voordeel van dat wij behalen door gezamenlijke inkoop.

Voor een particuliere verhuizing bieden wij verschillende soorten verhuizingen aan, in onderstaand overzicht kunt u een keuze maken

Laten verhuizenAssistentie bij Verhuizing

Extra diensten voor uw verhuizing:

HandymanVerkoopstyliste
All Risk VerhuisvezekeringKleine Verhuisklusverzekering
OpslagVerhuiswinkel Mondial Movers

Verhuisofferte aanvragen

Offerte via de website:

VRAAG HIER SNEL EN MAKKELIJK EEN GRATIS OFFERTE AAN

Offerte via de VerhuisApp:

Wilt u direct zelf aan de slag, gebruik dan onze VerhuisApp en u krijgt binnen 2 dagen een GEGARANDEERDE offerte, zonder dat er een taxateur bij u aan huis komt en zonder dat u ellenlange formulieren moet invullen.

Bespaar kosten en gebruik de VerhuisApp.

Verschillende verhuisdiensten

Wij bieden verschillende diensten aan die voor u, als particulier, de verhuizing gemakkelijker maakt en de verhuizing spoediger laat verlopen. U kunt een keuze maken uit de particuliere verhuisopties voor verdere informatie.

Diverse opleidingen voor onze erkende verhuizers

Onze verhuizers volgen diverse opleidingen om zo gespecialiseerd mogelijk te zijn. Wij bieden onze medewerkers opleidingen aan voor:

Servicepagina

Op de pagina Servicepagina vind u tips en informatie over, voor en na het verhuizen. Handige videos en hoe u uw post kunt doorsturen na uw verhuizing.

Kerstmis in Alblasserdam, het team voor de particulier