Projectverhuizing

Mondial Movers

Bedrijven, Organisaties, Stichtingen hebben baat bij een correcte uitvoering van hun projectverhuizing.

Projectverhuizing

In alle gevallen kan een bedrijfsmatige opdrachtgever rekenen op de volle inzet van een accountteam om de projectverhuizing te begeleiden. Al naar gelang de wens wordt er een vast aanspreekpunt gekozen op de lokale vestiging, maar als er “over en door” het hele land verhuisd moet worden is een accountteam met als basis het kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam de beste keuze.

Projectmatige verhuizingen

Voor het projectmatige werk kan er een beroep gedaan worden op de medewerkers van Mondial Movers Projectmanagement die diensten verlenen op de gebieden:

Laboratorium VerhuizingenHuisvestingsmanagementVerhuismanagementAlgemeen management

Certificaten, Verklaringen en Screening:

Mondial Movers beschikt over alle benodigde certificaten en verklaringen om te voldoen aan de hoge eisen die aan een projectverhuizing worden gesteld. Ook de Mondial Movers medewerkers zijn vakbekwaam. Bezitten een VOG-NP en zijn vaak ook nog gescreend voor een vertrouwde verhuizing binnen een beveiligde omgeving.

Aanvullende diensten

Naast verhuizingen, kan de opdrachtgever ook een beroep doen op de aanvullende diensten die door Mondial Movers worden aangeboden. Het gaat dan om de inzet van medewerkers met vaardigheden zoals:

HandymanServicemedewerker
ICE-verhuizerZorgverhuizer
Arthandler

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over projectmanagement of wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem via onderstaand contactformulier contact met ons op.

Heeft u een vraag of opmerking of wilt u een offerte? Neem vrijblijvend contact op!