Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Facility Warehousing

Voor opdrachtgevers met meerdere vestigingen verspreid biedt Mondial Movers de mogelijkheid van Facility Warehousing aan. Op één centrale opslaglocatie worden de goederen opgeslagen, de voorraden beheerd en de distributie naar de vestigingen van de opdrachtgever verzorgd. Facility Warehousing is dus meer dan alleen opslag. Het betreft hiernaast de opslag tevens het beheer en de distributie.

Facility warehousingOnderdeel van Facility Warehousing is het beheerpakket.

Het automatiseringsprogramma dat Mondial Movers hiervoor gebruikt (MOBIS) biedt haar opdrachtgevers de mogelijkheid, online en gebruikmakend van een unieke toegangscode, de inventaris te traceren (volumes, afdeling, locatie, duur, bijzonderheden e.d.).

Van de in opslag genomen inventaris zijn per artikel foto’s gemaakt en deze worden individueel verwerkt. Het zal duidelijk zijn dat voor een organisatie het overzicht van beschikbare en opgeslagen items volledig en helder moet zijn.

Maar ook de maandelijkse rapportage van de opgeslagen inventaris is per direct beschikbaar. De rapportage laat de voorraad en alle mutaties zien. De kosten van het beheer kunnen dus ook per direct berekend worden.

De informatie is 7 dagen per week, 24 uur per dag online beschikbaar. Iedere Warehouse opdrachtgever ontvangt standaard 1 management abonnement en twee bestelabonnementen.

Lees hier een artikel van de Facility Warehousing dienst van Mondial Movers in het vakblad Office Magazine.