Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Kunstverhuisdoos om te verhuizen

De Kunstverhuisdoos is een uniek initiatief van verhuisbedrijf Mondial Movers.

Mondial Movers sponsort kunst en kunstuitingen gerelateerd aan de branche of het bedrijf. In 2013 lanceerde de verhuisorganisatie daarom de allereerste Kunstverhuisdoos! Van deze speciale verhuisdoos is er een gelimiteerde oplage beschikbaar van 20.000 exemplaren. Deze worden verspreid via de vestigingen van Mondial Movers in het hele land. Het doel van de Kunstverhuisdoos is om te laten zien dat een verhuisdoos meer kan zijn dan alleen een praktisch hulpmiddel bij de verhuizing. Met de Kunstverhuisdoos wordt een verhaal verteld dat gebruikers kan inspireren.

Elk jaar wordt een andere kunstenaar gevraagd om een ontwerp te maken. De Kunstverhuisdozen zijn achtereenvolgens ontworpen door Ronald Oudman (2018), Pauline Bakker (2017), Henk de Bont (2016), Agnes Roothaan (2015), Ernest Fraaij (2014) en Louike Duran (2013).

Om de klanten die gaan verhuizen te informeren over de afwijkende verhuisdoos, wordt er door de verhuizers vaak een extra leaflet afgegeven waarin de ins en outs van de Kunstverhuisdoos worden beschreven.

Kunstverhuisdoos