Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Kunstverhuisdoos 2014 onthulling start van een traditie

Onthulling Kunstverhuisdoos 2014
Today I will be happier than a bird with a French fry
Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, heeft in 2013 voor de eerste keer een verhuisdoos laten ontwerpen door kunstenaar Louike Duran. Deze eerste kunstverhuisdoos ter wereld is prima ontvangen en veel klanten van het verhuisbedrijf hebben aangegeven het initiatief zeer op prijs te stellen.
Daarom is er besloten om een traditie te starten en jaarlijks een kunstverhuisdoos te lanceren. Voor 2014 is de bekende kunstenaar Ernst Fraaij gevraagd zijn impressie over verhuizen met Mondial Movers weer te geven. Dit heeft geresulteerd in een prachtig ontwerp dat door klanten over de hele wereld zal worden beoordeeld.
Om de onthulling extra feestelijk te maken is de Friese dichter-schilder Anne Feddema gevraagd om, tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers in Leeuwarden, het ontwerp van de doos voor de eerste keer aan het grote publiek te tonen.
In de prachtige Oranjezaal van het Oude Stadhuis klonk een spontaan applaus op toen het de bezoekers duidelijk werd welk een leuk ontwerp dit jaar zo’n 20.000 verhuisdozen gaat tooien.
Direct na afloop van de jaarvergadering zijn de eerste kunstverhuisdozen in productie gegaan en de komende weken zullen de klanten van Mondial Movers met de nieuwe doos geconfronteerd worden. Ernest Fraaij heeft de wens uitgesproken dat hij hoopt dat zijn doos voor een glimlach zal zorgen bij iedereen die hem onder ogen krijgt.