Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Ronald Oudman ontwerpt Kunstverhuisdoos 2018

Illustrator en cartoonist Ronald Oudman heeft tijdens de jaarvergadering het ontwerp gepresenteerd van de speciale Mondial Movers Kunstverhuisdoos 2018.

Kunstverhuisdoos 2018

Zijn eigen ervaringen met verhuizen vormden de basis voor het ontwerp dat hij maakte. Kernwoord daarbij is positiviteit! Verhuizen mag dan misschien stressvol zijn, je kunt er ook op een positieve manier naar kijken. Op de kunstverhuisdoos is een tafereel te zien waarbij de mensen vol energie aan de slag gaan. Het huis wordt leeggeruimd en de inboedel wordt naar de nieuwe woning gebracht. Daar blijkt de stapel verhuisdozen hoger te zijn dan het huis, maar dat deert ze niet! Met een big smile zullen ze deze klus klaren. Ze weten tenslotte dat het uiteindelijk goedkomt.
Ronald Oudman werkt niet alleen als illustrator, maar ook als cabaretier. Meer informatie over zijn werk is te vinden op www.studiodegarnaal.nl.

Kunstverhuisdoos

Sinds 2013 vraagt Mondial Movers elk jaar een andere kunstenaar om een ontwerp te maken voor een kunstverhuisdoos. Van deze speciale verhuisdoos is er een gelimiteerde oplage beschikbaar van 20.000 exemplaren. Deze worden verspreid via de vestigingen van Mondial Movers in het hele land. Het doel van de kunstverhuisdoos is om te laten zien dat een verhuisdoos meer kan zijn dan alleen een praktisch hulpmiddel bij de verhuizing. Met een kunstverhuisdoos wordt een verhaal verteld dat gebruikers kan inspireren.

Eerdere kunstverhuisdozen werden gemaakt naar ontwerpen van Louike Duran (2013), Ernest Fraaij (2014), Agnes Roothaan (2015), Henk de Bont (2016) en Pauline Bakker (2017). Inmiddels zullen er al veel kunstverhuisdozen rondzwerven over de wereld!