Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Checklist Verhuizen

Met de Checklist Verhuizen is een goede voorbereiding het halve werk. En dat gaat zeker op bij een verhuizing! Samen met Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, is de verhuisdag zelf doorgaans het minst zwaar.

Checklist Verhuizen Mondial Movers

Checklist Verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen heeft u veel te regelen. Logisch want zo vaak verhuist u waarschijnlijk niet. Mondial Movers biedt een checklist aan van de Erkende Verhuizer die u helpt bij een soepele verhuizing.

Met onderstaande checklist kunt u gemakkelijk aankruisen welke taken u nog moet doen voor, tijdens en na uw verhuizing. Hiermee zorgt u ervoor dat uw verhuizing zorgeloos verloopt.

Inhoud van de checklist verhuizen:

De checklist verhuizen is ingedeeld in verschillende periodes van uw verhuizing, het gaat dan om de volgende periodes:

 1. Voor uw verhuizing
 2. 4 tot 2 weken voor de verhuizing
 3. 2 weken voor de verhuizing
 4. 1 week voor de verhuizing
 5. Op de laatste dag voor de verhuizing
 6. De verhuisdag
 7. Na de aankomst in de nieuwe woning
 8. Na de verhuizing

Het gebruik van de verhuischecklist

De verhuislijst kan op verschillende manieren gebruikt worden. De eerste methode is het handigste, namelijk als u de Checklist Verhuizen zelf uitprint en afvinkt welke taken u moet doen voor en na uw verhuizing. Houd deze checklist bij de hand wanneer u gaat verhuizen op deze manier is alles overzichtelijk en is er in één oogopslag te zien wat er nog moet gebeuren.

Een andere manier is om de checklist verhuizen te gebruiken als controlemiddel. Mogelijk heeft u al veel geregeld, maar er kan zomaar iets over het hoofd gezien zijn. Door de lijst door te lopen kunt u nog op nieuwe aandachtspunten komen. Deze kunnen apart genoteerd of zelfs gelijk uitgevoerd worden.

Download de Checklist Verhuizen

Checklist Verhuizen (PDF)

Servicepagina verhuizen

Naast de beschikbare Checklist heeft Mondial Movers ook een speciale Servicepagina Verhuizen. Op deze pagina staan verzamelde tips en video’s welke u informatie geven over voor en na uw verhuizing.

Wat vindt u op de servicepagina:

 • Uw adresgegevens doorgeven aan bedrijven en instanties
 • Hoe kan ik mijn post laten doorsturen naar het nieuwe adres
 • Uw adresgegevens aanpassen op social media
 • Informatieve video’s voor uw verhuizing

Direct naar de Servicepagina