Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Elektrische verhuiswagen van hytruck in gebruik genomen bij mondial

Elektrische verhuiswagen in gebruik genomen

Elektrische Verhuiswagen Mondial Movers Aad de Wit verhuizingen

De tweede elektrische verhuiswagen van Mondial Aad de Wit Verhuizingen heeft het officiële kenteken ontvangen en is in gebruik genomen.

Een jaar geleden is de bestelling bij leverancier Hytruck geplaatst en nu is het eindelijk zo ver en kan de tweede elektrische verhuiswagen van Mondial Aad de Wit Verhuizingen in de regio Amsterdam worden gespot.
Nadat in 2011 de eerste elektrische verhuiswagen ter wereld door de vestiging van Mondial Movers in gebruik was genomen, werd als snel duidelijk dat het concept aan een grote behoefte voldoet. De eerste elektrische verhuiswagen is dan ook sinds de oplevering continue aan het werk. Met de komst van de tweede verhuiswagen kunnen er nog meer echt duurzame verhuizingen worden uitgevoerd.

Ook in de regio Den Haag wordt binnenkort een nieuwe elektrische verhuiswagen in gebruik genomen, waardoor er dan voor grotere professionele projectverhuizingen binnen Mondial Movers al drie grote elektrische verhuiswagens beschikbaar zijn. Deze vloot wordt dan nog aangevuld met de overige beschikbare elektrische mobiliteit, zoals de personenwagens en bestelwagens die bij het verhuisbedrijf in gebruik zijn.

Meer nieuws over elektrische voertuigen van Mondial Movers: