Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Beste organisatie elektrisch vervoer 2012

Beste organisatie elektrisch vervoer 2012

De Mondial Movers vestiging uit Castricum, Mondial Aad de Wit Verhuizingen, is tijdens de PP electric rally in Amsterdam op 14 september 2012 tweemaal in de prijzen gevallen. Tijdens de rally heeft het verhuisbedrijf meegereden met de elektrische Kangoo en volledig elektrische verhuiswagen. Gedurende de rally werden de winnaars van de E-Mobility Awards en Publieks Awards bekendgemaakt.

Mondial Aad de Wit Verhuizingen is door de jury verkozen tot ‘beste organisatie elektrisch vervoer 2012’. Koplopers op het gebied van elektrisch vervoer gingen de strijd met elkaar aan om een van de prijzen in de wacht te slepen. Mondial Aad de Wit Verhuizingen werd door de jury zeer geprezen voor hun lef waarmee zij op eigen initiatief een verhuiswagen hebben ontwikkeld. De bedrijfsprocessen zijn hier doordacht op aangepast en de vrachtwagens zijn door hele bedrijf ingezet. Een geweldige prestatie, aldus de jury van de E-Mobility Awards.

Naast de juryprijs heeft Mondial Aad de Wit verhuizingen ook een Publieks Award ontvangen. Het publiek kon zijn stem uitbrengen en kiezen uit drie categorieën; stimuleren van werknemers, transformatie van bedrijfsprocessen en het beste nieuwe bedrijfsconcept. Ook de prijs voor transformatie bedrijfsprocessen werd overhandigd aan het verhuisbedrijf. Mondial Aad de Wit was bij deze dus de grote winnaar van de avond. Mondial Movers bedankt iedereen die op Mondial Aad de Wit Verhuizingen heeft gestemd.

De E-Mobility Awards zijn dit jaar voor het eerst uitgereikt en is een initiatief van vereniging DOET (Dutch Organisation for Electric Transport) en PP Electric rally. Doel van het initiatief is het aanmoedigen en belonen van organisaties die zich actief inzetten voor de groei van elektrisch vervoer in Nederland.

Mondial Movers feliciteert natuurlijk ook de andere winnaars, Rijkswaterstaat voor de categorie transformatie bedrijfsprocessen, Taxi-E en Hogeschool Utrecht voor de titel van beste organisatie elektrisch vervoer 2012.