Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Elektrisch Verhuizen in Amsterdam

Extra verhuiswagen voor Mondial Aad de Wit

Elektrisch verhuizen in Amsterdam staat intussen echt in het middelpunt van de belangstelling.
Reden genoeg voor Mondial Aad de Wit Verhuizingen om een vierde! elektrische verhuiswagen aan de vloot toe te voegen.

Waar haal je een extra verhuiswagen vandaan?

Doordat er erg weinig elektrische vrachtwagens worden geproduceerd is het altijd zoeken naar mogelijkheden als je als bedrijf snel wil reageren op een vraag uit de markt. Gelukkig hebben Jan Laan en Carel Kuijper van het verhuisbedrijf uit Castricum / Amsterdam inmiddels zo veel kennis opgedaan over deze markt dat ze van bijna iedere geleverde elektrische vrachtwagen wel weten waar die in gebruik is.

Gebruikte elektrische vrachtwagen te koop!

Elektrisch verhuizen in Amsterdam

Omdat je als verhuisbedrijf namelijk niet zo’n heel grote auto kan gebruiken als je elektrisch verhuizen in Amsterdam op professionele wijze wil uitvoeren, is het een gelukje als er een passende auto beschikbaar komt. In dit geval ging het om een Smith Newton die in gebruik is geweest bij 020 Stadsdistributie.

Volledige renovatie

Om van de gekochte auto een echte volwaardige elektrische verhuiswagen te maken was best een klus. Samen met partners is het gelukt, met als eindresultaat de “fonkelnieuwe” vierde elektrische verhuiswagen van Mondial Aad de Wit Verhuizingen.

Elekrisch verhuizen in Amsterdam

Elektrisch verhuizen in Amsterdam

Natuurlijk wordt de verhuiswagen niet alleen ingezet binnen de Gemeente Amsterdam. Alle opdrachtgevers  van Mondial Movers , door heel Nederland, kunnen een beroep doen op de inzet van de “grote”elektrische verhuiswagens. Die zijn inmiddels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag gestationeerd. Kleinere elektrische verhuiswagens bijvoorbeeld rijden al dagelijks in Groningen, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Haarlem en Zoetermeer.