Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Groningen Elektrisch Verhuizen

Elektrische verhuiswagen voor Mondial Oostland verhuizingen

Groningen Elektrisch verhuizen Mondial

Groningen Elektrisch

Het heeft lang geduurd, maar vanaf nu rijdt de elektrische bestelwagen, met groot het logo van Groningen Elektrisch op het dak, door Groningen.
Mondial Oostland Verhuizingen speelt op deze manier in op de wens van de Groningers dat hun binnenstad schoner wordt.

Elektrisch verhuizen

De verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen gebruiken de bestelwagen voor kleine verhuisklussen en het bezorgen van materialen in de stad Groningen. Met opdrachtgevers als de Gemeente Groningen, de Provincie Groningen, de RUG en de Gasunie is er natuurlijk genoeg te doen.

Logo

Het bekende logo met de stekker is op alle zijden van de auto te vinden. Speciaal voor deze gelegenheid is het logo aangepast naar Groningen Elektrisch, om de ambitie van de Gemeente weer te geven. Op zijkanten, achterkant en op het dak van de FIAT is het logo prominent aanwezig.

Duurzaam

De Mondial Movers verhuisbedrijven staan bekend om hun duurzaamheidsbeleid en inmiddels zijn er al 8 grote elektrische verhuiswagens in bedrijf. Ook aan de inzet van een grote elektrische verhuiswagen in Groningen wordt gewerkt.  Naar verwachting zal de eerste auto in 2018 of 2019 worden afgeleverd door de grote fabrikanten. Het gaat dan om vrachtwagenmerken als Mercedes en MAN.