Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Dijkstra Verhuizingen in de ban van elektrisch rijden

Mondial Dijkstra Verhuizingen in de ban van elektrisch rijden

De Mondial Movers vestiging in Enschede, Mondial Dijkstra Verhuizingen, heeft drie weken de Mondial Kangoo Z.E. in haar bezit gehad. De Kangoo is volledig elektrisch en door Mondial Movers aangeschaft om alle 28 vestigingen kennis te laten maken met elektrisch rijden. Jaap Dijkstra de directeur van Mondial Dijkstra Verhuizingen is zeer enthousiast geworden over het elektrisch rijden.

Mondial Dijkstra Verhuizingen is nu helemaal in de ban van elektrisch rijden. De Kangoo is ingezet tijdens taxatiebezoeken en voor het bezorgen en ophalen van verhuisdozen bij de particuliere klanten. Ook is de auto getoond aan vaste relaties die stuk voor stuk enthousiast reageerden.

Zo is de Kangoo op 30 september tentoongesteld op het Automotosportief evenement in Haaksbergen.De Mondial Kangoo stond op de stand van Autobike en trok daar naast de gepimpte en getunede auto’s veel bekijks.

 

Mondial Movers Elektrische verhuiswagen, verhuis elektrischOnze vaste opdrachtgever Siemens, is natuurlijk al bekend met elektromotoren en 100% elektrisch rijden. De heer Jack Brenneisen van Siemens gaf aan het dan ook zeer te waarderen dat de Mondial Movers organisatie duurzaamheid zo hoog in het vaandel heeft staan.

 

Jaap Dijkstra kon in de drie weken dat hij de auto liet zien, op enthousiaste reacties rekenen. Bij Mondial Dijkstra Verhuizingen denkt men nu erover zelf een Kangoo Z.E. te bestellen, om op die manier Twente nog schoner te maken.