Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Laten verhuizen, goede keuze

U bent bij ons op het juiste adres om u te laten verhuizen.

Laten Verhuizen door Mondial Movers wij bieden niet alleen diensten aan voor verhuizingen binnen Nederland, maar ook binnen Europa en voor wereldwijde verhuizingen.

U kunt in op de website een keuze maken uit onze verschillende verhuizingen.

Laten verhuizen door een Mondial verhuisbedrijf
Mondial Movers, Verhuizing in uitvoering

Wereldwijd verhuizen

Bestemmingen waar u zich naar toe kunt laten verhuizen, liggen zowel binnen uw huidige woonplaats, als in Nederland, in Europa. Eigenlijk maak het ons niet uit waar u zich naar toe wilt laten verhuizen. Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, is in staat alle soorten verhuizingen voor u uit te voeren.

Of het nu gaat om de verhuizing van enkele stuks inboedel binnen Nederlandbinnen Europa of de verhuizing van een complete fabriek naar het andere eind van de wereld. Onze medewerkers kunnen de verhuizing optimaal vertrouwd voor u regelen.

Verhuizen in Nederland

Voor de verhuizingen binnen Nederland kunt u op ons kantoor contact opnemen met Sanne Messemaker, de Sr. Account Executive, zij zal zorgen dat u zich met een gerust hart kunt laten verhuizen.

Internationaal verhuizen

Als algemeen aanspreekpunt voor alle internationale verhuizingen fungeert Barbara Monnier, van MMI. Zij zorgt met haar team van enthousiaste collega’s dat alle twijfels en zorgen over een correcte uitvoering bij u worden weggenomen.

Contact met Mondial Movers

Bent u benieuwd naar de kosten van uw verhuizing of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

[contact-form-7 id=”5591″ title=”Offerte particulieren”]