Laten verhuizen, goede keuze

Mondial Movers

U bent bij ons op het juiste adres om u te laten verhuizen.

Mondial Movers biedt niet alleen diensten aan voor verhuizingen binnen Nederland, maar ook binnen Europa en voor wereldwijde verhuizingen.

U kunt in op de website een keuze maken uit onze verschillende verhuizingen.

Laten verhuizen door een Mondial verhuisbedrijf
Mondial Movers, Verhuizing in uitvoering

 

Bestemmingen waar u zich naar toe kunt laten verhuizen, liggen zowel binnen uw huidige woonplaats, als in Nederland, in Europa. Eigenlijk maak het ons niet uit waar u zich naar toe wilt laten verhuizen. Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, is in staat alle soorten verhuizingen voor u uit te voeren.

Of het nu gaat om de verhuizing van enkele stuks inboedel binnen Nederlandbinnen Europa of de verhuizing van een complete fabriek naar het andere eind van de wereld. Onze medewerkers kunnen de verhuizing optimaal vertrouwd voor u regelen.

Internationaal verhuizen

Als algemeen aanspreekpunt voor alle internationale verhuizingen fungeert Barbara Monnier, van MMI. Zij zorgt met haar team van enthousiaste collega’s dat alle twijfels en zorgen over een correcte uitvoering bij u worden weggenomen.

Verhuizen in Nederland

Voor de verhuizingen binnen Nederland kunt u op ons kantoor contact opnemen met Sanne Messemaker, de Sr. Account Executive, zij zal zorgen dat u zich met een gerust hart kunt laten verhuizen.


Direct contact met Mondial Movers