Laten verhuizen, goede keuze

U bent bij ons op het juiste adres om u te laten verhuizen.

Mondial Movers biedt niet alleen diensten aan voor verhuizingen binnen Nederland, maar ook binnen Europa en voor wereldwijd verhuizingen.

U kunt in op de website een keuze maken uit onze verschillende verhuizingen.

Laten verhuizen door een Mondial verhuisbedrijf

Bestemmingen waar u zich naar toe kunt laten verhuizen, liggen zowel binnen uw huidige woonplaats, als in Nederland, in Europa. Eigenlijk maak het ons niet uit waar u zich naar toe wilt laten verhuizen. Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, is in staat alle soorten verhuizingen voor u uit te voeren.

Of het nu gaat om de verhuizing van enkele stuks inboedel binnen Nederlandbinnen Europa of de verhuizing van een complete fabriek naar het andere eind van de wereld. Onze medewerkers kunnen de verhuizing optimaal vertrouwd voor u regelen.

Internationaal verhuizen

Als algemeen aanspreekpunt voor alle internationale verhuizingen fungeert Barbara Monnier, van MMI.  Zij zorgt met haar team van enthousiaste collega’s dat alle twijfels en zorgen over een correcte uitvoering bij u worden weggenomen.

Verhuizen in Nederland

Voor de nationale verhuizingen kunt u op ons kantoor contact opnemen met Sanne Messemaker, de Sr. Account Executive, zij zal zorgen dat u zich met een gerust hart kunt laten verhuizen.