Verhuisverzekering & Garantiecertificaat

Mondial Movers

Mondial Movers biedt verschillende verzekeringen aan wanneer u verhuist, van het standaard Erkende Verhuizer garantiecertificaat tot onze all risk verhuisverzekering. Meer kunt u hierover lezen op de volgende pagina’s.

Mondial Movers Verzekering, Kleineklussen verzekering

Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizer

Het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizer. Als een particulier binnen Nederland verhuist met een Erkende Verhuizer krijgt hij het garantiecertificaat van de organisatie van Erkende Verhuizers.

Garantiecertificaat

Kleine Verhuisklus Verzekering

Het is Mondial Movers gelukt om overeenstemming te bereiken met de verhuisklusverzekering dat deze een certificaat van verzekering wil afgeven als er een kleine verhuisklus wordt uitgevoerd.

U moet dan denken aan een piano, een grote kast, wat meubels, een machine e.d. Het gaat dan niet om een echte verhuizing, maar eigenlijk meer om een transport.

De Kleine Verhuisklusverzekering

All Risk verhuisverzekering

Natuurlijk voeren wij uw verhuizing met de grootst mogelijke zorg uit. Onze vakmensen gaan uiterst voorzichtig om met al uw persoonlijke bezittingen. Wij hebben dan ook een uitstekende staat van dienst op het gebied van schadevrije verhuizingen in de branche. Maar risico’s zullen altijd bestaan daarom biedt Mondial Movers de all risk verhuisverzekering aan, volledige dekking van uw inboedel en alles wat verhuisd wordt.

All Risk verhuisvezekering