Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Particuliere verhuizingen

Mondial Movers is al jarenlang de nummer 1 verhuizer van Nederland

Voor u als particulier zijn we niet per se “die grote verhuisorganisatie” maar veelal juist bekend als de vertrouwde verhuispartner uit de regio. Omdat we regionaal opereren met meer dan 27 vestigingen door heel Nederland.

En niet alleen zijn we geliefd als verhuizer, maar vooral door onze aanvullende expertises.

Als particulier ziet u Mondial Movers ook als de verkoopstylist die helpt bij de verkoop van het huis, als de handyman die bijstaat rond de verhuizing of als de all-in-one verhuizer die ook nog verstand heeft van verzekeren.

En of u nu binnen Nederland wilt verhuizen, of een internationale verhuizing aan het voorbereiden bent, als particulier weet u dat Mondial Movers er is voor u.

Internationaal verhuizen met Mondial Movers

Offerte en advies

Voor vrijblijvend advies of een verhuisofferte kunt u contact met ons opnemen. Op uw verzoek komen wij bij u langs om uw verhuizing en wensen te bespreken.

[contact-form-7 id=”5591″ title=”Offerte particulieren”]

Internationaal verhuizen

De verhuisbedrijven van Mondial Movers voeren dagelijks wereldwijd verhuizingen uit, en hebben jarenlange ervaring opgebouwd met internationale verhuizingen.

Als u zich internationaal wil laten verhuizen, kijk dan op de website van Mondial Movers International voor aanvullende informatie en stel uw vraag gerust aan Barbara Monnier.