Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizen binnen Nederland

Verhuisbedrijf Mondial Movers heeft 27 vestigingen door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing altijd uitvoeren met vakmensen uit uw eigen regio.

Wanneer u wilt gaan verhuizen binnen Nederland maakt Mondial Movers onderscheid tussen Particuliere binnenland verhuizingen en Bedrijfsverhuizingen, in onderstaand overzicht kunt u een keuze maken.

Particulier en VerhuizenBedrijven en Verhuizen

Voordelen van Mondial Movers als verhuisbedrijf

Particulieren welke gaan verhuizen binnen Nederland heeft Mondial Movers de volgende voordelen:

  • Scherpe netto tarieven door samenwerking tussen de vestigingen op het gebied van uitwisseling van menskracht en materieel bij grotere afstanden
  • Standaard hoge kwaliteit van diensten
  • Plaatselijke bekendheid door vestigingen in het hele land
  • Vergroting van de aanwezige capaciteit in mensen en middelen ter plaatse als dat nodig is
  • Kostenbesparende opslagmogelijkheden door heel Nederland
  • Centrale inkoop door Mondial Movers, dus een lagere kostprijs.

Erkende Verhuizers

Bovendien zijn alle vestigingen van verhuisbedrijf Mondial Movers Erkende Verhuizers. Dit heeft verschillende voordelen, maar kortom de belangrijkste is dat u bent verzekerd dat uw verhuizing zorgeloos verloopt.

Mondial Movers Erkende Verhuizer

Advies of verhuisofferte

Mondial Movers heeft verschillende mogelijkheden om een offerteaanvraag aan te vragen. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier of via onze VerhuisApp. U kunt ons natuurlijk altijd bellen wij helpen u graag.

Verhuisofferte via de Mondial Movers VerhuisApp

Met de Mondial Movers VerhuisApp kunt u makkelijk en snel een verhuisofferte aanvragen, bovendien zonder taxatiebezoek. U kunt de VerhuisApp of meer informatie vinden op de website van de VerhuisApp.
Verhuizen binnen Nederland met Mondial Movers

Verhuisofferte via taxatiebezoek

Door het hele land beschikken de Mondial Movers vestigingen over vakmensen voor het uitvoeren van een taxatiebezoek en het maken van de offerte.

Al met al kan een Mondial Movers vestiging u een uitstekende aanbieding maken om u en uw familie te verhuizen binnen Nederland. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op en u heeft de eerste stap gezet op weg naar een goede verhuizing. U krijgt snel antwoord!

Heeft u een vraag of opmerking of wilt u een OFFERTE? Neem contact op!

[contact-form-7 id=”2450″]