Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Algemene Voorwaarden

Om u van dienst te zijn heeft verhuisbedrijf Mondial Movers de belangrijkste voorwaarden en de omschrijving daarvan, voor u samengebracht op deze pagina.

Als Erkende Verhuizer worden de voorwaarden van de bedrijfstak bepaald door overleg tussen brancheorganisaties, waarbij alle stakeholders hun invloed hebben op de uiteindelijke overeenkomst.

De Organisatie voor Erkende Verhuizers zegt daar het volgende over op haar website.

Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Zo heeft u de garantie dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid van de medewerkers, uw inboedel en het milieu.

Algemene Voorwaarden 
In de tweezijdige Algemene voorwaarden voor verhuizingen, opslag en handyman diensten, die zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond, staan onze en uw rechten en plichten voor, tijdens en na het verhuizen en bij handyman diensten genoemd.

Garantiecertificaat
Als een particulier binnen Nederland verhuist dan is automatisch het Garantiecertificaat van toepassing. Hierin is een uitgebreide verzekering geregeld, is uw aanbetaling gegarandeerd en wordt uw verhuizing bij een eventueel faillissement gewoon uitgevoerd. Een prettige gedachte en iets wat alleen Erkende Verhuizers u kunnen bieden. Mondial Movers kent daarboven nog een eigen – ruimere – garantieregeling!

Geschillencommissie
Hoe goed iedereen ook zijn best doet, er kan altijd iets mis gaan tijdens het verhuizen. In het uiterste geval kan er, door particulieren,  gebruik gemaakt worden van de Geschillencommissie Verhuizen.