Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Algemene Voorwaarden Particulieren

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers Mondial MoversErkende Verhuizers

Mondial Movers en alle Mondial Verhuisbedrijven in heel Nederland zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers.

Daarom zijn wij gerechtigd het logo van de Erkende Verhuizers aan u te tonen. Om Erkende Verhuizer te mogen worden moet het verhuisbedrijf aan tal van voorwaarden voldoen en bijvoorbeeld ook zorgen voor naleving van de Algemene Voorwaarden en goede verzekeringen. Ook hebben de medewerkers van een Erkende Verhuizer minimaal de opleidingen van de organisatie gevolgd. Klanten van een Erkende Verhuizer zijn als extra verzekerd van door de organisatie afgegeven garanties op nakoming van afspraken en zij kunnen bijvoorbeeld ook gebruik maken van de Geschillencommissie. Alles daarover is te lezen in de Algemene Voorwaarden, zoals die overeengekomen zijn tussen de Erkende Verhuizers en de Consumentenbond.

Algemene voorwaarden

Voorwaarden waaronder de werkzaamheden door ons worden uitgevoerd:

De AVVV2015, zijn geldig bij een inboedelverhuizing per verhuiswagen in Europa onderdeel van de AVVV2015 is het blad PV05 als de verhuizing binnen Nederland wordt uitgevoerd.
De AVBV2015, zijn geldig voor al een inboedel in opslag wordt genomen. De AVHD2015 als er sprake is van handymandiensten.

Zie 2017AVVV PV05 AVBV AVHD waarin de voorwaarden handig samengebracht zijn.

Wat is een verhuisovereenkomst:

De overeenkomst van goederenvervoer waarbij de Erkende Verhuizer zich tegenover de klant verbindt verhuisgoederen te vervoeren hetzij uitsluitend in een gebouw of woning, hetzij uitsluitend ten dele in een gebouw of woning en ten dele over de weg, hetzij uitsluitend over de weg.