Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Intrakoop

Mondial Movers is dé zorgverhuizer van Nederland en is dankzij haar gespecialiseerde aanpak de enige leverancier van Intrakoop als het gaat om verhuisdiensten. Hiermee hebben de 550 leden van Intrakoop ook het komende jaar de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden gebruik te maken van de verhuisdiensten van Mondial Movers.

Intrakoop

Verhuisdiensten in de zorg

Intrakoop is de grootste inkoopcoöperatie van de zorg in Nederland. Met kennis van de zorg, de leveranciersmarkt en het inkoopproces, helpt Intrakoop haar leden om hun bedrijfsvoering te optimaliseren. Als het gaat om de verhuisbranche heeft Intrakoop al een aantal jaar een overeenkomst met zorgverhuizer Mondial Movers.
De verhuisorganisatie heeft 25 vestigingen in heel Nederland en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé zorgverhuizer van Nederland. De verhuizers van Mondial Movers hebben een speciale opleiding tot Zorgverhuizer gevolgd waardoor ze in kunnen spelen op de specifieke wensen van zorginstellingen. De zorgverhuizers werken vakkundig én houden rekening met de doelgroep.
Naast de verhuisdiensten kunnen leden van Intrakoop ook profiteren van andere diensten van Mondial Movers: zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid een servicemedewerker in te zetten die de organisatie op facilitair niveau kan ondersteunen. Daarnaast zijn er speciale handyman voor (de)montagewerkzaamheden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Mondial Movers en Intrakoop hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo biedt Mondial Movers de leden van Intrakoop de mogelijkheid om gebruik te maken van het circulaire opslag- en beheersysteem MoBis (Mondial Opslag Beheer Informatie Systeem). Hiermee krijgen zorgorganisaties via een online portaal inzicht in de inventaris die in opslag staat bij Mondial Movers. Het doel van MoBis is dat organisaties minder nieuw aanschaffen, maar zoveel mogelijk het eigen meubilair hergebruiken.  
Als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen investeert Mondial Movers in een inclusieve arbeidsmarkt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid te bieden om aan de slag te gaan.