Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De vriendelijkste taxateur van Nederland zit in Steenwijk

Mondial Zoer Verhuizingen uit Steenwijk heeft de award ontvangen voor de vriendelijkste taxateur.

taxateur mondial movers

Trotse winnaars met in het midden Jacob Zoer met de award voor vriendelijkste taxateur.

Alle Erkende Verhuizers in Nederland vragen hun klanten na afloop van de verhuizing om een enquêteformulier in te vullen. Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, kan daaruit aflezen waar binnen de organisatie de klant te maken krijgt met de vriendelijkste taxateurs.

Taxateurs staan dagelijks in contact met de klant en geven een eerste indruk van het verhuisbedrijf. Het spreekt daarnaast voor zich dat de taxateurs erg belangrijk zijn bij het beoordelen van de juistheid van de uit te voeren verhuizingen. Een geslaagde verhuizing begint met de vakkennis van de taxateur. In de enquêtes is de opstelling van de taxateur richting de klant dan ook een belangrijk onderdeel.

Op basis van de antwoorden van de klanten en een onderlinge puntenverdeling tussen alle vestigingen van Mondial Movers is een rangschikking gemaakt van de top 3 van de meest vriendelijke taxateurs. Mondial Zoer Verhuizingen wist beslag te leggen op de eerste plaats en heeft de Award tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers in ontvangst mogen nemen.