Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Volledig elektrische Opel Ampera-e voor Mondial Van Dijk Verhuizingen

Stijn van Dijk van Mondial Van Dijk Verhuizingen is sinds kort de trotse bezitter van de Opel Ampera-e. Dit is een volledige elektrische auto met een actieradius van 520 kilometer. De sleutels werden overhandigd bij Opel Mulders in Nijmegen.

elektrische wagen

“De Opel Ampera-e heeft een actieradius van 520 kilometer en is daardoor zeer aantrekkelijk om in te rijden. Bovendien past een volledig elektrische wagen perfect bij ons bedrijf en bij ons beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemen”, vertelt Stijn van Dijk. Los van het duurzame aspect, is de Opel Ampera-e een schitterende auto met veel functies. Het is voor Stijn de eerste volledig elektrische auto waar hij in rijdt en het bevalt hem uitstekend. “Het is een heerlijke, comfortabele wagen om in te rijden. De auto maakt bijna geen lawaai, waardoor je op een rustige manier telefoongesprekken kunt voeren. Bovendien zitten er allerlei handigheidjes in die prettig zijn, maar ook veilig. Zo is er de mogelijkheid om Whatsapp berichten voor te laten lezen.”

Volledig elektrische wagen

De Opel Ampera-e werd eind augustus voor het eerst geleverd in Nederland en sindsdien is er grote vraag naar deze volledig elektrische wagen. En dat is niet zo gek ook. De auto werd vorig jaar tijdens de Plus X Awards door een internationale jury nog bekroond tot ‘Best Product of 2017’. Dat komt niet alleen door de bijzondere actieradius, maar ook door de vele mogelijkheden die de auto biedt. Er zijn bijvoorbeeld diverse rijhulpsystemen en talloze infotainmentfeatures. Bij Mondial zijn er inmiddels drie exemplaren van de Opel Ampera-e in bezit.