Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe Opel Ampera-e voor Mondial Movers

Mondial Movers heeft haar wagenpark uitgebreid met de volledig elektrische Opel Ampera-e. Commercieel directeur Marcel de Waal ontving woensdag 13 december de sleutels uit handen van Jeroen IJzerman van Van Mill in Dordrecht. Deze auto is om diverse redenen bijzonder: zo is er een actieradius van 520 kilometer.

Opel Ampera-e

Marcel de Waal van Mondial Movers (links) ontvangt de sleutels van Jeroen IJzerman (Van Mill Dordrecht).

Marcel de Waal kan voortaan genieten van het rijcomfort van de nieuwe Opel Ampera-e. Deze volledig elektrische wagen werd een paar maanden geleden voor het eerst geleverd in Nederland en past perfect bij het duurzame karakter van verhuisbedrijf Mondial Movers.
Voor Mondial Movers is duurzaamheid al jaren een belangrijk thema. Op allerlei manieren probeert het verhuisbedrijf het milieu zo min mogelijk te belasten. Bijvoorbeeld door de aanschaf van elektrische verhuiswagens, maar ook door innovatieve projecten. Zoals de bouw van een energieopwekkende gevel (met transparante zonnepanelen) bij het kantoor van Mondial in Alblasserdam. Het verhuisbedrijf wil laten zien dat er veel mogelijk is op het gebied van duurzaamheid en hoopt andere ondernemers te inspireren om ook een duurzaam beleid te voeren.

Opel Ampera-e

Directeur Tom Stuij van Mondial Movers was de eerste in Nederland die in de nieuwste versie van de Opel Ampera-e mocht rijden. Hij ontving eind augustus de sleutels bij Van Mill in Dordrecht.
De Opel Ampera-e is om vele redenen bijzonder. Tijdens de uitreiking van de Plus X Awards bekroonde een internationale jury deze wagen tot ‘Best Product of 2017’. En dat is niet zo gek. Zo heeft de 100 procent elektrische auto een actieradius van 520 kilometer, een sportauto-achtige acceleratie, talloze infotainmentfeatures en diverse rijhulpsystemen. Bovendien biedt het ruime interieur plaats aan vijf personen en is er meer dan voldoende bagageruimte. De actieradius van 520 kilometer is uiteraard afhankelijk van diverse factoren, zoals de weersomstandigheden en het rijgedrag van de bestuurder.