Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Kantoorverhuizingen

Mondial Movers voert dagelijks, door het hele land, kantoorverhuizingen uit. Van kleine tot ook de allergrootste in Nederland.

Kantoorverhuizing Mondial Movers

Een kantoorverhuizing is een projectverhuizing, waarbij een kantooromgeving wordt gereorganiseerd of verplaatst.

Veel van de kantoorverhuizingen worden op een zodanig tijdstip uitgevoerd dat de dagelijkse werkzaamheden in het bedrijf van onze opdrachtgevers, zo min mogelijk worden verstoord.

Bij een kantoorverhuizing vragen wij altijd speciale aandacht voor de inzet van de ICE-verhuizer, die er voor zorgt dat alle medewerkers tevreden en verantwoord op hun nieuwe werkplek aan de gang gaan. De inzet van deze ICE-verhuizer verdient zich binnen enige dagen terug en onze opdrachtgevers zijn erg enthousiast over deze door Mondial Movers zelf ontwikkelde specialiteit.

Voor de uitvoering van een grote kantoorverhuizing is veel kennis noodzakelijk en Mondial Movers beschikt over deze kennis. Niet voor niets ontvangen wij opdrachten voor verhuizingen van meer dan 5000 werkplekken, die maanden van voorbereiding in beslag nemen.

Van de kennis van Mondial Movers Projectmanagement wordt zowel voor de kleine als de grote kantoorverhuizing gebruik gemaakt.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact op

[contact-form-7 id=”2450″ title=”Contactformulier algemeen”]