Verhuizen naar het Midden-Oosten

Vlaggen Midden Oosten verhuizen naar het Midden Oosten

Verhuizen naar Midden-Oosten

Gaat u in de toekomst verhuizen naar een van de landen in het Midden-Oosten? Dan komt er de komende tijd veel op u af. Er moeten veel documenten in orde gemaakt worden, en wat de denken van uw inboedel? Een drukke tijd die veel vragen oproept. Mondial Movers beantwoord deze vragen en voert de verhuizing deskundig uit.

Mondial Movers bekend met het Midden-Oosten

Wereldwijd beschikt Mondial Movers over een netwerk van honderden verhuisbedrijven. U begrijpt wel, voor ieder land van bestemming hebben wij de juiste verhuizers.

U bent verzekerd van een verhuisbedrijf die ervaring heeft met verhuizingen naar het land van bestemming. Wij brengen u in contact met het ideale verhuisbedrijf voor Bahrein, Iran, Irak, Israël, Jemen, Jordanië, Koeweit, Libanon, Oman, Qatar, Saudi-Arabië, Syrië,Turkije en V.A.E.

Door snel wisselende politiek situaties is het niet mogelijk op voorhand een verhuizing naar al deze landen te garanderen, echter wij zijn als specialist wel op de hoogte van de mogelijkheden.

Zowel particulier als zakelijke verhuizingen

Een wereldwijde speler voor verhuizingen naar verre bestemmingen. Dat is hét kenmerk van Mondial Movers International, de speciale Unit binnen Mondial die verantwoordelijk is voor uitvoering van alle internationale verhuizingen. Naast particulieren, verhuizen wij ook zakelijke bedrijven en (zorg)instellingen. De voordelen van Mondial Movers op een rij:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Ook zakelijke verhuizingen
  • Vele extra mogelijkheden

Een verhuizing neemt ook de nodige risico’s met zich mee. Het zou zonde zijn als uw spullen bij aankomst beschadigd blijken te zijn. Wij vertellen u precies hoe u de kans op schade minimaliseert.

Tevens kunt u bij ons, als enige verhuisorganisatie in Nederland, een All-Risk Transportverzekering afsluiten. Zo verlaagt u het risico van uw verhuizing naar Midden-Oosten aanzienlijk.

Een verhuizing naar het  Midden-Oosten is niet niks.

Wij geven u daarom graag een persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op.