Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizen naar Amerika

Heeft u besloten te verhuizen naar Amerika de Verenigde Staten, Canada, Mexico of een van de landen in Midden- of Zuid-Amerika? Dan breekt er voor u een spannende en misschien hectische tijd aan. Uw spullen moeten ingepakt worden. En wat te denken van alle documenten die in orde moeten zijn? Gelukkig neemt Mondial Movers een deel van deze zorgen uit handen.

Flag Verenigde Staten Verhuizen naar Amerika

Mondial Movers is Amerika specialist

Mondial Movers is een internationaal georiënteerd verhuisbedrijf. In Nederland telt de organisatie meerdere vestigingen en wereldwijd bestaat ons netwerk uit honderden verhuisbedrijven.

Zo bent u er zeker van dat u met een verhuisbedrijf in zee gaat die weet wat ze doen. Wij zoeken het perfecte verhuisbedrijf voor uw verhuizing naar de Amerika. Een geruststellende gedachte.

Particulier maar ook zakelijke verhuizingen naar Amerika

Mondial Movers heeft met haar Unit Mondial Movers International een wereldwijde speler in verhuizingen naar verre bestemmingen in handen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit gegeven heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Ook zakelijke verhuizingen
  • Vele extra mogelijkheden

Opslag & Verzekering

Met een verhuizing alleen bent u er nog niet. Het kan maar zo zijn dat uw spullen tijdelijk opgeslagen moeten worden. En wat als er onderweg iets misgaat? Hoe bent u dan verzekerd? Ook deze zaken verzorgen wij voor u. Als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een gesmeerde verhuizing.

Meer informatie en vrijblijvend voorstel

Wij begrijpen dat u behoefte heeft aan meer informatie, een verhuizing naar Amerika is immers niet niks! Iedere persoonlijke situatie is uniek.
Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies en antwoord op uw vragen.

[contact-form-7 id=”2450″ title=”Contactformulier algemeen”]