Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuisassistentie

U wilt uw verhuizing zelf regelen, maar beschikt niet over een goed ingerichte verhuiswagen met twee vakbekwame verhuizers?

Verhuisassistentie tijdens de verhuizing Mondial overs

Verhuisassistentie is de oplossing!

De verhuisassistentie kost u slechts € 450,- voor een halve dag.
Een halve dag betekent maximaal 4 uren na aankomst op het laadadres. Deze kosten betaalt u op het moment van reserveren en na ontvangst van de bevestigingsfactuur. Als de verhuisassistentie na 4 uren nog bij u bezig is, dan gaat u € 75,- per half uur betalen. Deze extra kosten rekent u contant af met de verhuizers. Natuurlijk wordt uw betaling netjes aangetekend op de werkbon. U betaalt geen af- en aanrijden en kunt de werktijd precies controleren.

De verhuisassistentie is bedoeld voor een plaatselijke verhuizing. De maximale afstand tussen de woningen is dan ook 20 km. Meer details over de verhuisassistentie kunt u verder lezen op deze pagina.

Als u verhuisassistentie bestelt, dan kunt u, voor € 75,- een verzekering afsluiten. Meer details over de verzekering kunt u verder op deze pagina lezen.

Meer informatie of een offerte?

Verhuizen van:

Verhuizen naar:

Datum van verhuizing:

Op welke wijze kunnen wij u bereiken?

Verhuisassistentie: De meest gestelde vragen

Wat kost verhuisassistentie?

De kosten zijn € 450,- voor een halve dag (4 uren). Af- en aanrijden wordt niet berekend. De tijd gaat in als uw verhuisassistentie voor de deur staat. Als u de verhuisassistentie langer nodig heeft, betaalt u voor de extra tijd € 75,- per half uur.

Wanneer is verhuisassistentie bij u aanwezig?

In de ochtend tussen 07.00 en 09.00 uur of ’s middags tussen 12.00 en 14.00 uur. De verwachtte tijd van aankomst hoort u een dag tevoren van het verhuisbedrijf.

Wat doet u?

Er wordt van u verwacht dat de inventaris verpakt in stevige verhuisdozen (dus niet in allerlei kleine doosjes of vuilniszakken) en zorgt dat alle inboedel verhuisklaar staat als de verhuisassistentie aankomt. Het laden en lossen van de verhuiswagen doet u met hulp van familie, vrienden en bekenden.

Wat doen de verhuizers?

Eén verhuizer zal in de verhuiswagen staan om te zorgen dat alles netjes en goed vaststaat. De andere verhuizer geeft advies, helpt dragen, helpt een kast te demonteren enz. Er zijn dekens en hulpmiddelen in de verhuiswagen.

Wat als u in een appartement woont?

Controleer of u alle inventaris via trap of lift kunt laden of lossen. Om kosten te besparen ontvangt en levert de verhuisassistentie uw inventaris in principe naast (op de stoep) de verhuiswagen. Als u een verhuislift nodig heeft, vraag dan voor de verhuizing een offerte via mondial-mover.nl.

Wat is de verhuisassistentie niet?

Het is geen compleet verzorgde verhuizing!
Wilt u meer dan alleen verhuisassistentie, vraag dan een vrijblijvende offerte via mondial-mover.nl.

Wie levert de verhuisassistentie?

Een in Mondial Movers deelnemend verhuisbedrijf uit uw regio of een speciaal voor deze dienst geselecteerd verhuisbedrijf.

Wat zijn de extra voorwaarden?

– Afstand tussen vertrek en bestemmingsadres is maximaal 20 km
– De waddeneilanden vallen buiten het gebied
– (Parkeer)vergunningen regelt en betaalt u zelf i.o.m. de instanties
– Tol- en veerkosten worden apart door de verhuizer belast

All-Risk Transportverzekering bij verhuisassistentie

Waarom wel een reisverzekering en geen verhuisverzekering?

Als een Nederlander op vakantie gaat doet hij dat goed verzekerd en hij heeft een reisverzekering afgesloten. Het zou zonde zijn als de camera of zonnebril beschadigd wordt tijdens de reis. Dat de reisverzekering in een behoefte voorziet blijkt wel uit de aantallen claims die na de vakantie ingediend worden.

Wat veel minder bekend is, is dat er ook een All-Risk Transportverzekering kan worden afgesloten als men gaat verhuizen via verhuisassistentie.
De dekking voor een verhuizing binnen Nederland loopt standaard tot € 50.000,00 zodat 95% van de inboedels zonder bijverzekeren verhuisd kan worden. Als er een All-Risk Transportverzekering is afgesloten kan er een beroep op gedaan worden als er tijdens de verhuizing schade is ontstaan aan de inboedel. Het maakt niet uit wie de schade veroorzaakt heeft, de verhuizers, uzelf of de familie of buurman die komt helpen. Ook zijn de spullen verzekerd die tijdens de verhuizing met de luxe auto alvast naar de nieuwe woning worden gebracht.

Om de premie ( € 75,- ) laag te houden is er een Eigen Risico van € 150,00 per gebeurtenis.

Wat is verzekerd

Verzekerd is uw inventaris tijdens een verhuizing binnen Nederland Maximale waarde van de inventaris is € 50.000,- Zolang de schade niet opzettelijk wordt toegebracht is er dekking. Uitgebreide voorwaarden vindt u op het verzekeringscertificaat dat u krijgt toegezonden Als het beschadigde inventarisdeel een dagwaarde heeft die hoger is dan 40% van de nieuwwaarde wordt er uitgekeerd op basis van nieuwwaarde. Als de reparatiekosten lager zijn dan vervangingskosten wordt er uitgekeerd op basis van de reparatiekosten.

De dekking begint op het moment dat de verhuizing start met het inpakken van de inventaris en eindigt als de inventaris weer uitgepakt is. Om misverstanden over de termijn te voorkomen hanteert de verzekeringsmaatschappij als periode van dekking 3 dagen voorafgaand aan de verhuizing tot 3 dagen na de verhuisdatum.

Als uw buurman komt helpen voorafgaand aan de verhuizing en een doos met serviesgoed laat vallen, dan is het verzekerd. Als de verhuizers iets beschadigen is het verzekerd en als u zelf na de verhuizing een schilderij op wil hangen en het laat vallen is dat ook verzekerd!

Als u de verzekering besteld als u de verhuisassistentie boekt, dan krijgt u binnen enkele dagen het officiële verzekeringscertificaat via de mail toegezonden.


Claim indienen

Uw claim kunt u schriftelijk aanmelden bij Mondial Movers, afdeling assurantie. Postbus 91, 2950 AB Alblasserdam. Na het aanmelden krijgt u nadere instructies.