Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Organisatie

Het is voor een organisatie, zoals een stichting, genootschap en instelling prettig dat ze in Mondial Movers een partner kan vinden die het vertrouwen niet zal beschamen.
Dat zit nu eenmaal in onze genen, we ondernemen zoals dat maatschappelijk verantwoord is.

Toets de kernwaarden van Mondial Movers aan die van uw organisatie en kom tot de conclusie dat gelijkgestemden inderdaad bestaan.

Daarnaast is Mondial Movers ook nog eens een prima verhuisbedrijf en, met 27 zelfstandige vestigingen is er altijd een Mondial verhuizer in de buurt.

Ministeries en tal van andere organisaties hebben ook voor Mondial Movers gekozen, dat doen ze niet voor niets!

Voor onderwijsinstellingen (van universiteit tot basisschool) houden we altijd capaciteit beschikbaar tijdens de schoolvakanties, zodat de verhuizingen kunnen plaatsvinden terwijl er geen onderwijs wordt gegeven.

Vanuit onze lokale aanwezigheid zijn wij ook de huisverhuizer voor veel kerkelijke genootschappen en mogen wij veel gemeenten en parochies tot onze klantenkring rekenen. Niet voor niets, want onze verhuizers zijn ook op geestelijk vlak volwaardige partners en denken graag mee over een comfortabele verhuizing. Wij adviseren dienaren van het geloof hun achtergrond te vermelden bij de aanmelding, zo dat wij adequaat kunnen reageren.

Als initiatiefnemer van de Stichting De Verhuisfamilie, hebben wij zelfs een organisatie in onze directe omgeving. Wij weten dus echt waar de focus ligt bij een organisatie.

Organisatie Mondial Movers

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie wij helpen u graag verder.

[contact-form-7 id=”2450″ title=”Contactformulier algemeen”]