Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers aanwezig op Nieuwjaarsevent MVO Nederland

Verhuisbedrijf Mondial Movers was één van de partners van MVO Nederland tijdens het Nieuwjaarsevent 2018, dat op een zeer stormachtige donderdag 18 januari werd gehouden in Tivoli/Vredenburg in Utrecht. Namens het verhuisbedrijf waren directeur Tom Stuij en Boy van der Veer (accountmanager Zorg) aanwezig om te praten over de thema’s duurzaamheid, circulaire economie en optimaal werkgeluk.

Nieuwjaarsevent MVO Nederland

Directeur Tom Stuij van verhuisbedrijf Mondial Movers in gesprek met aanwezigen over het thema ‘optimaal werkgeluk’.

Duurzaamheid

Mondial Movers is al jaren koploper als het gaat om duurzaamheid. Zo heeft het bedrijf zonnepanelen en een windturbine op het dak, beschikt ze over de grootste vloot elektrische verhuiswagens en heeft ze een energieopwekkende gevel. Een belangrijk doel voor het verhuisbedrijf is om andere ondernemers te inspireren om ook duurzame maatregelen te nemen. “Alléén kunnen we tenslotte de wereld niet veranderen”, aldus directeur Tom Stuij. Om deze reden had Mondial Movers zich aangemeld als eventpartner van de Nieuwjaarsbijeenkomst van MVO Nederland.

Circulaire economie: MoBis

Tijdens het evenement stond onder meer het thema ‘circulaire economie’ centraal. Mondial Movers introduceerde jaren geleden al een opslagsysteem dat hier perfect in past: MoBis. Deze afkorting staat voor Mondial Opslag Beheer Informatie Systeem. Het is dé oplossing voor grote organisaties die wel eens te maken hebben met overtollige inventaris. Veelal worden overbodig geworden spullen / meubels niet hergebruikt omdat niet bij alle locaties bekend is wat er precies in opslag staat. MoBis is een handig computerprogramma waarmee alle medewerkers kunnen zien welke spullen er momenteel niet gebruikt worden, maar wél in goede staat verkeren.

Optimaal werkgeluk

Een ander thema op het Nieuwjaarsevent van MVO Nederland was ‘optimaal werkgeluk’. Directeur Tom Stuij is sinds 1999 algemeen directeur van Mondial Movers. In zijn dagelijks werk is hij bezig met het managen van mensen vanuit een verbeterperspectief. De focus ligt daarbij op het creëren van win/win situaties. Het eerst centraal stellen van People en Planet zorgt volgens hem vanzelfsprekend voor de derde P van Profit. Mondial Movers is tweemaal gekozen tot beste MKB bedrijf van Nederland in het kader van de Transparantiebenchmark Kristalprijs.