Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizing 160 werkplekken

Na een soepel verlopen verhuizing van 160 werkplekken, ontving Mondial Oostland Verhuizingen als blijk van waardering een heerlijke taart van Lentis. Een mooi compliment voor het verhuisteam!

werkplekken

Mondial Oostland Verhuizingen heeft veel ervaring met het coördineren en uitvoeren van een kantoorverhuizing. Een goede planning is hierbij cruciaal. Een interne verhuizing moet tenslotte geen overlast veroorzaken voor de medewerkers. Om dit te waarborgen maakt de projectleider van het verhuisbedrijf, in goed overleg met de klant, een plan van aanpak. Hierin staat een precieze planning waar de items naar toe verhuisd worden en volgens welk tijdschema.

Interne verhuizing

In samenspraak met Lentis is gekozen voor een gefaseerde verhuizing: 20 werkplekken per keer. In totaal werden de 160 werkplekken in 8 dagen verhuisd. Dit maakte onderdeel uit van een grote, interne verhuizing van Lentis. Na afloop van het project kon de zorginstelling terugkijken op een soepel verlopen verhuizing. Als dank voor de inzet ontving Mondial Oostland Verhuizingen een smaakvolle attentie.

Kantoorverhuizing

Mondial Oostland Verhuizingen maakt onderdeel uit van Mondial Movers. Deze landelijke verhuisorganisatie heeft een breed dienstenpakket. Of het nu gaat om een kantoorverhuizing of projectmanagement: op alle vlakken bieden we ondersteuning. Daarbij houden we rekening met de richtlijnen vanuit de overheid voor de anderhalvemeter-samenleving.